2019 Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınav Sonuçları

Zonguldak Beü Besyo Sonuçları 2019

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Sonuçları 2019

Zonguldak BEÜ besyo sonuçları açıklandığında aşağıdaki bağlantıdan sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sınav kılavuzunda Sınav Sonuçlarının İlanı : 2 Eylül 2019 (saat 17:30’dan sonra) denilmiştir. 

ZONGULDAK BESYO SONUÇLARINI GÖRÜNTÜLE

Asil Adayların Kesin Kayıtları : 9-10 Eylül 2019

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

1. 2019-2020 Akademik Yılı Özel Yetenek Sınavı ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne yerleştirilen adayların kesin kayıtları ve boş kalan kontenjanlara müracaat edecek olan yedek adayların kayıtları ilan edilen tarihlerde, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsünde (Merkez Yerleşkesinde) mesai saatleri içerisinde yapılacaktır.

2. Yerleştirme Puanları (YP) başarı sırasına göre ilan edilen asil adaylar, kesin kayıt gün ve saatlerinde kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Yedek adaylar ilan edilen kayıt günlerinde, Yerleştirme Puanları (YP) başarı sırasına göre kayıt hakkı kazanacaklardır.

3. Eksik belge ile gelen ve/veya süresi içerisinde kesin/yedek kaydını yaptırmayan adayların mazeretleri kesinlikle kabul edilmeyecek ve bu adaylar kesin/yedek kayıt haklarını kaybetmiş olacaklardır.

4. Adayların ön kayıt ve sınav sırasında verdikleri evraklar ve beyanları ile kesin kayıt sırasında verdikleri evrak ve beyanlar arasında bir farklılık tespit edilirse, bu adayların kesin kayıt hakları iptal edilecek ve haklarında yasal işlem başlatılacaktır.

5. Asil adayların kayıtlarının sona erdiği günün akşamı boş kalan kontenjanlar, yedek adaylara duyurulmak üzere Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü resmi internet sayfasında (https://w3.beun.edu.tr/) ve/veya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu resmi internet sitesinde (besyo.beun.edu.tr) ilan edilecek, ayrıca posta veya benzeri bir yöntemle adreslere duyuru yapılmayacaktır.

6. İlan edilen yedek adaylar, yedek kayıt gününde kayıt yaptırmak üzere gelmezler ise, yerine ikinci bir yedek belirlemesi yapılacaktır.

7. Asil ve yedek aday kayıtları ilan edilen kesin/yedek kayıt tarihlerinde bizzat öğrenci tarafından verilecek belge ve beyanlar ile yapılacaktır.

8. Sınavı kazanan adayların, başvuru dosyasındaki tüm evrak ve beyanları, kesin kayıt işleminden önce incelenmesi aşamasında, herhangi bir belgede tahrifat, yanıltıcı beyan v.b. durumlarını tespiti halinde, bu adayların sınavı ve sınav sonuçları geçersiz sayılacak, kayıtları yapılmayacak, yapılmış olsa bile işlemleri geçersiz kabul edilecek ve haklarında suç duyurusunda bulunulacaktır. Başarı sıralamasındaki ilk aday kazanmış sayılacaktır.

UYARI: Değerli adaylar, tercih ettiğiniz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, eğitim öğretim sürecinde, teorik derslerle birlikte bedensel ve ruhsal sağlık gerektiren
uygulamalı dersler de bulunmaktadır. Bu derslerden başarılı olabilmeniz ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans programından mezun olabilmeniz için beden ve ruh sağlığınız yerinde olmalıdır. Bu nedenle tam teşekkülü bir hastaneden almış olduğunuz Sağlık Kurulu Raporu programımıza devam edebilmeniz için yeterli olmayabilir. Mağdur olmamanız için bu
hususa dikkat etmeniz önemle rica olunur.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu