2019 Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınav Sonuçları

Düzce Besyo Sonuçları 2019

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Besyo Yetenek Sınavı Sonuçları 2019

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Besyo Sonuçları 2019 açıklandığında aşağıdaki bağlantıyı kullanarak sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sonuçlar 3 Eylül tarihinde açıklanacakken üniversite tarafından yapılan açıklamaya göre yetenek sınav sonuçları 6 Eylül 2019 saat 17.00 ye kadar açıklanacaktır.

DÜZCE BESYO SONUÇLARINI GÖRÜNTÜLE

Asil olarak tercihini kazanan adaylar, kesin kayıt günleri arasında kayıt yaptırmak zorundadırlar. Sınavı kazandığı halde kazandığı programın kesin kayıt tarihinde kayıt yaptırmayan adayların yerine yedek olarak girmeye hak kazanan adayların, tercih sıralaması ve aldığı Yerleştirme Puanına göre kesin kayıtları sırayla yapılacaktır. Kazanan asil aday sayısı kadar yedek aday ilan edilecektir. Zamanında kesin kayıt yaptırmayan aday kayıt hakkından vazgeçmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemez. Adaylar kesin kayıt için DEVLET VEYA ÖZEL

HASTANELERDEN ALACAĞI “SPOR YAPMASINDA BİR SAKINCA YOKTUR” İBARESİ BULUNAN HEYET RAPORU (SAĞLIK KURULU RAPORU), T.C. KİMLİK KARTI VE LİSE DİPLOMASININ ASLI ile Başvuru yapacaklardır.

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu