2019 Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınav Sonuçları

Ardahan Besyo Sonuçları 2019

Ardahan Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Sonuçları 2019

Ardahan Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Sonuçları açıklandığında aşağıdaki bağlantı üzerinden sonuçlara erişebilirsiniz.

Özel Yetenek Sınav Sonuçlarına ulaşmak için BURAYA… (ERKEKLER)

Özel Yetenek Sınav Sonuçlarına ulaşmak için BURAYA… (KADINLAR)

Puan Listesine ulaşmak için BURAYA…

KESİN SONUÇLARIN İLANI

Sınav Yürütme Kurulu tarafından itirazların değerlendirilmesi sonucunda ortaya çıkacak kesin sonuçlar 13 Eylül 2019 tarihinde BESYO web sitesi üzerinden Asıl ve Yedek Listeleri ilan edilir.

KAYIT İŞLEMLERİ

1. İlk Yerleştirme işlemleri ve itirazların değerlendirilmesi sonucunda kesin sonuçların ilanından sonra ASIL LİSTESİNDE adı bulunan ve kayıt hakkı kazanan adaylar, 16-20 Eylül 2019 tarihleri arasında Yüksekokul Öğrenci İşleri Bürosuna şahsen başvurmak suretiyle kayıtlarını yaptırırlar.

2. Kayıt hakkı kazanan öğrenciler, kayda gelmeden önce Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından istenecek evrakları tamamlayarak kayıt esnasında vermek zorundadır.

3. 20 Eylül 2019 tarihi saat 17:00’ye kadar kayıt yaptırmayan asıl listedeki adaylar kayıt hakkını kaybeder. Bu adayların isimleri asıl listesinden kaldırılır. Bu adaylar daha sonraki ek yerleştirme işlemlerinde de yer alamazlar.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu