Besyo Güncel Haberler

Trabzon Olimpik Besyo Akademi Hakkında Kamuoyu Duyurusu

Besyo adaylarına çeşitli konularda yardımcı olmaları adına sizlere tavsiye ettiğimiz Besyo Hazırlık Kurslarından birisi olan Trabzon Olimpik Besyo Hazırlık Kursuna çirkin saldırı !

Besyo ile ilgili olan bazı platformlar zaman zaman gerek şahsımıza gerek sayfalarımıza ve gruplarımıza çeşitli yollardan saldırmaktadır. Bize ve sayfalarımıza yapılan tüm saldırılara karşı sessizliğimizi bozmadık. Çünkü bizim bir amacımız ve hizmet ettiğimiz bir hedef kitlemiz var. Bu tarz çocukça yapılan saldırlara karalamalara karşılık verecek zamanımız hiç bir zaman olmadı bundan sonra da olmayacak.

Fakat bu sefer yapılan karalama ve iftira doğrudan bize karşı değil sizlere hizmet adına yıllardır emek veren sizler için tavsiye ettiğimiz bir hazırlık kursuna oldu. Buna karşı sessiz kalmamız mümkün değil.

İddiaya göre tavsiye ettiğimiz kurs başka kursun kazandırdığı öğrencileri kendi kazandırmış gibi gösterip sahtekarlık yapmaktaymış. Oysa ki Trabzon Olimpik Besyo Hazırlık Kursunun asla öyle bir davranışı olmamıştır. Yıllardır bu alanda bir çok başarıya imza atan kursumuzun bunu ispat gibi bir yükümlülüğü yoktur. Çünkü zaten başarıları ve kazandırdıkları öğrencilerin dereceleri ortadadır.

Düşüncesizce ve iyice araştırılmadan yapılan bu haber kursun itibarını zedelemiş ekmeğiyle oynamıştır. Trabzon Olimpik Besyo Hazırlık Kursunun yöneticisi Osman Kaya konu ile ilgili yasal işlemlerin başlatılacağını ifade etmiştir.

Bu tür haberlere arastirilmadan itibar edilmemesi önemle duyurulur

[symple_box style=”boxinfo”]

TRABZON BESYO HAZIRLIK KURSU

OLİMPİK BESYO AKADEMİ – 0505 832 14 33
[/symple_box]

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu