Besyo Güncel Haberler

Deniz Doğanın’dan “İNANIN VE VAZGEÇMEYİN”

DENİZ DOĞAN

Benim spor geçmişim vardı 10 yıl kadar, bu işe heves edip bir yıl lisans çıkartıp girmedim okula. Derslerime çok fazla çalışan biri değildim açıkçası başarı düzeyim orta durumdaydı ben bunun önemini ygs sonucu açıklanana kadar farketmedim tabi, BESYO istiyoduk ama karşımıza neler çıkıcağını tam olarak kestiremiyoduk tabiki.

YGS açıklanır açıklanmaz hemen kurs arayışlarına girdim spor hayatımda çalıştığım hocalar sağolsun referans olup güzel bi kurs ayarladılar, şimdi içinizden ya kursun ne önemi var diyenler olur belki şöyle açıklıyım çalıştığınız insanların sizin üzerinizden kazancı bir çıkarı yok ise her zaman harcarlar bu böyledir bu yüzden iyi hocalarla karşılaşmak zorundasınız ben bunu başarmıştım.

Kursa başladığımda herşey profesyonelce tasarlanmış tüm malzemeler alınmış spor salonları halı sahalar tutulmuştu çalışmak için hırslı öğrencilere ihtiyaç vardı sadece ve öyle bi güzel ortama düşmüştüm ki herkes canla başla kazanmak için çabalıyordu. Bu yaşıma kadar yaz tatillerini sürekli tatil yaparak geçiren biriydim bu yıl geleceğimiçin tercih yapmam gerekiyodu ve ben bunu idmanlardan yana kullandım.

Günde 4 kez idman yapıyorduk bırakın gezmeyi falan eve gittiğimiz gibi yattığımız yerde kalıyoduk, millet sahilde güneşlenip fotoğraflar atarken biz halı sahada ayaklarımız yana yana parkur çalışıyoduk. Ee tabi tek okul olmaz diğer okulların da sınav tarihlerini kovalayıp onların parkuruna da hazırlanıyoduk tabiki hepsi bu değil şehir şehir gezip otogarlarda alıyoduk soluğu kalıcak yer arıyoduk tırım tırım.

Arkadaşlar diğer bölümleri okuyan arkadaşları küçümsemiyorum ama hiçbiri BESYO okuyan öğrenciler kadar zorlanmıyor, onlar evlerinde otururken biz karda kışta gidip koşuyorduk, onlar ygs çalışırken bizde çalışıyoduk. Onların rakipleri karşılarında değilken biz aynı zamanda psikolojik savaş veriyoduk, onlar tatil yaparken biz o sıcaklarda parkur çalışıyorduk, sonra diyolar ki bize iki topa vurup giriyosunuz cidden öyle mi bidaha düşünün. BESYO okuyanlar her zaman diğerlerine göre havalıdır öyle bakarlar duruma işte bu havanın nedeni bu kadar emek bu kadar çalışmadır, aldığınız zaferdir yapamazsın diyenlere inat.

 

İNANIN VE VAZGEÇMEYİN

Deniz DOĞAN

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu