2019 Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınav Sonuçları

Çorum Hitit Üniversitesi Besyo Sonuçları 2019

Çorum Hitit Üniversitesi Besyo  Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Sonuçları 2019

Çorum Hitit besyo sonuçları AÇIKLANDI. Sınav sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kayıt hakkı kazanan aday öğrencilerin 2-3 Eylül 2019 tarihleri arasında kayıt işlemleri için Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

  1. a)Nüfus Cüzdan fotokopisi (Aslı görülmek koşuluyla fotokopisi alınacaktır.)
  2. b)Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı veya onaylı örneği ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi
  3. c) 6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda vesikalık fotoğraf
  4. d) Özel Yetenek Sınavı Sonuç Belgesi
  5. e)Askerlik Durum Belgesi(29 yaşını doldurmuş erkek adaylar için)

Tüm adaylara üniversitemizi tercih ettiği için teşekkür ederiz.

Çorum Hitit Besyo Sonuçlarını Görüntüle

Asil adayların kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından, boş kalan kontenjan var ise, en yüksek puanlı adaydan başlanarak boş kalan kontenjan sayısının iki katı kadar yedek aday çağırılacaktır. Yedek adayların listesi ve kayıt sürecine ilişkin bilgiler, yedekten kayıt yapılacak olması durumunda duyurulacaktır.

Sınavlar sonucunda kayıt hakkı kazanarak Spor Bilimleri Fakültesi’ne kayıt yaptıran adayların kayıt sildirme talebinde bulunmaları halinde, Fakülte Yönetim Kurulu’nun 10 Eylül2019 tarihinde toplanacak olması nedeniyle, anılan tarihe kadar bu taleplerine cevap verilemeyecektir. Adayların kesin kayıt işlemlerini yaptırırken bu durumu dikkate almaları önemlidir.

YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

Sınavların tamamlanmasının ardından koordinasyon parkuru dereceleri açıklanacak ve bu sonuçlara itiraz var ise, itirazların iletilmesi için süre tanınacaktır. Adaylar itirazlarını yazılı olarak yapacaktır. İtiraz süresinin tamamlanması ve varsa itirazların değerlendirilmesinin ardından yerleştirme sonuçlarını adaylar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini kullanarak öğrenebileceklerdir. Adayların yerleştirilmesinde, ÖSYM tarafından verilen yerleştirme puanı hesaplama formülü sonucunda elde edilen puanlar kullanılacaktır.

Yerleştirmeye esas olan puanın hesaplanması için aşağıdaki üç puan belli ağırlıklarla çarpılarak toplamı alınacaktır.

  • a)ÖYSP Standart Puanı (ÖYSP-SP)
  • b) Ortaöğretim Başarı Puanı
  • c) 2019-TYT Nihai Sınav Puanı

4 Yorum

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu