Besyo Güncel Haberler

2023 Beden Eğitimi Öğretmeni Ne Kadar Maaş Alır ?

Beden eğitimi öğretmeni maaşları, beden eğitimi öğretmeni aylık ne kadar maaş alır? Beden eğitimi öğretmeni maaşı kaç TL’dir?

işte detaylar,

2023 BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR  ÖĞRETMENİ AYLIK NE KADAR MAAŞ ALIR?
MAAŞ SEKTÖR MAAŞ
EN DÜŞÜK MAAŞ KAMU 23.500 TL
EN YÜKSEK MAAŞ KAMU 33.500 TL
ORTALAMA MAAŞ KAMU 28.000 TL
EN DÜŞÜK MAAŞ ÖZEL SEKTÖR 11.500 TL
EN YÜKSEK MAAŞ ÖZEL SEKTÖR 25.000 TL
ORTALAMA MAAŞ ÖZEL SEKTÖR 13.000 TL
NOT: Maaşlar kıdem yılına göre değişmektedir.

2023 YILI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ AYLIK NE KADAR MAAŞ ALIR?

Beden eğitimi öğretmeni maaşları ne kadar? Beden eğitimi öğretmeni ne kadar maaş alır? Beden eğitimi maaşı, beden eğitimi ve spor öğretmeni ne kadar maaş alır?

Beden eğitimi öğretmeni özel ve kamu okullarında müfredatta bulunan Beden eğitimi ve spor derslerine giren, spor kültürünün oluşmasını sağlayan, öğrencilere sportif faaliyetler ve etkinlikler yaptıran en az lisans düzeyinde mezuniyeti bulunan öğretmendir. Beden eğitimi öğretmeni olmak isteyen bir çok aday beden eğitimi öğretmeni maaşını sormaktadır. Beden eğitimi öğretmeni ne kadar maaş alır sorusunun cevabını tabloda inceleyebilirsiniz.

Sonuç olarak 2023 yılında göreve yeni başlayan bir beden eğitimi öğretmeni ortalama olarak 13.500 TL maaş alırken uzman öğretmen olanlar 16.000 TL başöğretmen olan beden eğitimi öğretmenleri ise ortalama olarak 18.500 TL maaş almaktadır. Ayrıca bu maaşlara 3 ayda bir ortalama 950 TL civarında sendika aidatı ödenmektedir. Tabi bu ödeme sendikalı öğretmenlere yapılmaktadır.

22 Yorum

    1. BES kesintiniz veya başka bir iş vardır. En net bilgiyi idarecinizden alabilirsiniz. Siz öyle alıyorsunuz diye yalan yanlış haber olmuş olmuyor. 15 saat derse girip hiç ek dersi olmayan bir öğretmenin haftalık 2 saat kulüp veya sınıf rehber öğretmenliği + 3 saat haftalık nöbet + her 10 saat için verilen hazırlıktan +1 saat ek dersi vardır. Bu da haftalık 6 saat aylık ortalama 24 saat ek ders yapar. Eş ve çocuk durumuna göre de ayrıca ödeme alırsınız. Lütfen önce araştırın.

  1. Bırakın bu işleri kaç kişi işini doğru yapıyor ogretmenlerden
    Diğer işlerle karıştırmayın öğretmenler yeni nesli inşaa ediyorlar ama.nerde öğretmen örnek olacak ay sonu maaş yatsın ne kadar alicam.bu ay ek ders yattimi yatmadimi
    Ulan ben beden eğitimi öğretmenliğini bitirdim diğer.branslarda dahil önce eğitim arkadaslar önceden erkekler kufrederdi ayiplardik kizardik şuan kizlar daha beter nerde bu eğitim veren öğretmenler zaten öğretim yokta
    Birbirimizi kandırmayalım burda boş lafa gerek yok atama.isteyen okudum maaşımı alayım derdinde 4 sene okudunuz okudum valla kusura bakmayın essegi bağlasan 5 senede bitirir kendimizi nimetten sanmayalim
    En iyi en değerli öğretmen branş ayırt etmiyorum
    Güzel ahlak saygı sevgiyi öğrencisine ogretendir. Tabii kendinde varsa öğretmen güzel nesiller yetistirmeli yoksa matematik öğreniliyor Türkçede taklayida ogretirsin beden ogretmenlerim..
    Ama saygı nerde sevgi nerde yok her.yerde küfür kavga saygısızlık diz boyu
    Sonra.uzaktan eğitim.verdik yakından ne verdiniz ki uzaktan vereceksiniz
    KANDİRMAYALİM KENDİMİZİ

  2. Matematik, fizik, kimya gibi derslerin öğretmenleri ile beden eğitimi öğretmenlerinin aldığı maaşın aynı olmasına hatta ek ders ve kurs ücretleriyle beden eğitimi öğretmenlerinin daha fazla kazanmasına isyan eden vizyonsuzca yorumlar olmuş her zamanki gibi. Teknik olarak beden hocaları yan gelip yatıyor sanıyorsunuz fakat okulda kavga vb. olaylar olduğu zaman müdahale eden hep beden öğretmenleri olur öğrencileri insan yerine koyan da genelde onlar olur, okulda en çok güvenilen insan yine beden hocası olur ve sizin gibi insanlar olduğu sürece de gelecek nesiller ne ahlaki ne de sportif açıdan gelişebilecek.

  3. Beden Eğitimi candır gerisi heyecan 🙂 ama bunlar kadrolu öğretmene göre hazırlanmıştır. Ayrıca beden eğitimi dersi İmam Hatiplerde 5. Sınıflar hariç diğer sınıflarda 1 saattir. Yan gel yat yapanda var aldığı paranın hakkını veren beden eğitimi öğretmenlerine var. Bu diğer branşlar içinde öyle. Eğitim sistemi baştan bozuk.

  4. Yorumlar ne kadar boş. Mesleki seçim ve yönelimde kimse kimsenin kafasına silah dayamıyor. İşçi sınıfının güvencesini devlet almıyor diye öğretmenin hakları da mı iptal edilsin? Zihniyetinin öyle bozuk ki. Sizin gibi insanların düzelmesi ve yetişmemesi için öğretmenler biraz daha savaşmalı gerçekten.

  5. Korona zamanı evde yatıp da bu maaşı alan hiçbir emeği olmayan sevgili öğretmenler sizce bu para helalmi .Elinizi vicdanımıza koyun. Fabrikada işçi haftada 45 saate yakın çalısıyor aylığı 2350 TL .. o da zamanında alabilirse. Şimdi daha iyi anlıyorum atamaları yapılıp da ilk zıplamaları nedendir.

    1. Bu nasıl bir yorum böyle. Nasıl öğretmen olunuyor zannediyorsunuz. Emek vermeyen bilemez. Fabrikadaki işçinin şuan fazlaca verdiği emeği öğretmen zamanında eğitimini alırken veriyor. Ayrıca fabrikada çalışan işçinin de kendi seçimi bu hayat okuldaki öğretmenin de.

      1. Bir öğretmen olarak söylüyorum; evden her gün en az 6-7 saat çalıştık, her gün EBA dan veya ZOOM dan ders anlattık ve konuyla ilgili ödev verdik. Verdiğimiz ödevleri kontrol ettik ve hataları düzeltmek için doğru cevapları video çekimlerle anlattık, velileri telefonla bilgilendirdik, öğrencilerin motivasyonunu canlı tutmak için oyunlar, müzikler, yarışmalar, slaytlar hazırladık . Saate bakmaksızın veli telefonlarına , sıkılan ödev yapmamak için nazlanan öğrencilerin telefonlarına cevap verdik, ZOOM dan toplantılar yaptık, idareyle iletişimde kaldık, resmi yazıları takip ettik ve bunların hepsini uzaktan gerçekleştirmek okulda çalışmaktan daha zordu.Ayrıca bu mesleği yapabilmek için yıllarca okuduk, hala okuyoruz ve araştırıyoruz. Yani çokça emek , özveri, fedakarlık ve sevgi isteyen bu mesleğe baş koymak, başkasının çocuklarını bağrına basıp içinden gelerek onlara “kuzum” demek o kadar güzel ki işte “atanınca zıplayan öğretmenler” dediğiniz melekler para için değil, bu maneviyata eriştiği için zıplıyor .Bizim için para en sonda gelir biz elimizdeki son parayla çocuğa kantinden tost alıp,, eve yürüyerek dönecek kadar bu mesleği severiz bu böyle bilinsin…

        1. Beden eğitimi spor yüksek okulu, spor yöneticiliği bölümünden formasyonumu alarak mezun oluyorum bu sene. 4 senenin sonunda ilk kez ‘beden eğitimi öğretmeni ne kadar maaş alıyor acaba?’ Sorusu biraz önce aklıma geldi. Gezinirken bu sayfayı ve yorumunuzu gördüm. Saçma sapan yorumları saymıyorum, yorumunuz gerçekten gözlerimi doldurdu. Beni çok etkiledi. Bölümü kazandığımdan bugüne kadar geçen süre zarfında aklımda olan tek şey vatanına, milletine hayırlı ve yararlı bireyler yetiştirmek; yalnızca zihnen değil bedenen de Sağlıklı bir neslin yetişebilmesine elimden geldiğince katkıda bulunabilmekti. Okulumu kazandığımdan beri BESYO ve beden eğitimi ile ilgili birçok sayfa, forum vesaire gezdim fakat ilk kez böyle bir yorum gördüm. Ve branş ayırt etmeden Bir kez daha, iyi ki öğretmen olacağım, diyorum kendi kendime. Çok teşekkür ederim. KPSS’ye 82 gün kaldı, önümde bitmek için Bekleyen kitaplarıma bu yorumunuzdan sonra daha bir hırsla ve istekle yükleneceğim. Allah nasip eder de bu sene atanabilirsem, bu yorumunuz katkısı da büyük olacaktır. Teşekkür ederim..

        2. Sen aptal misin ogretmen kendi mi istiyo ne yapsin is yoksa helal miymis tabi ki helal annesinin ak sütü gibi helal para cunku o keyfi degil mecburen calismiyo okullar kapali zamaninda da cok okudu

        3. Vay be hocam ellerinize sağlık yalnız kafam çok karışık 10 sınıfım besyo istiyorm,ukuk istiyom,sağlık istiyom ama sistem çok yanlış ev ortamı çok sıkıyor beni evde herkes birbiriyle kavga ediyor artık açılsın okulumuz resmen okuldan sogutturddulr biziiiiiii

      2. ne alakası var durumu olup olmayan var. Doğuda 8 çocuk doğurupta çocuklarını okutmayan var batıdada var. herkesin maddi durumu iyimi sanıyorsunuz. Öğretmenler bedava para alıyor yazın 2 ay tatil daha ne ıstıyorsunuz merak ettim ???

        1. Bilinçsiz çoğalmayacak aile planlamasını doğru yapacak o zaman.zamanında imkanı vardır veya kendisi imkan yaratmıştır okumuştur emek vermiştir öğretmen olmuştur,bu insanlar kendileri talep etmiyorlar devlet tarafından bahşedilen maaşlardır,analarının ak sütü gibi helaldir

  6. Maalesef fizikçi matematik çi yada rahathazırol topoynatan istiklal marşı nda götdüğümü z tipler aynımaaş ı alır ama ekders 3000 bedenci alır.. matrmatıkçı 1250alır fizikçi 850..rızkı veren kim iyidüşün..!! Yadaherşey yalannnnn

    1. Bu yorumu yazan kişi umarım öğretmen değildir. Eğer bir eğitimci iseniz, başka branş öğretmenlerini eleştirmekten önce kendi mesleki yeterliliğinizi sağlamanızı öneririm. Yapılan imla hatalarından ve anlatım bozukluğundan dolayı dehşete düştüm.

      1. konu hakkında en ufak bir fikrin bile olmadan böyle saçma sapan argümanlarla yorum yapmak nasıl bir karaktersizlik ürünü acaba. o ilkokulda terk ettiğin okul var ya. git onu bitir 16 yıl okul oku sonra kpss yi kazan ondan sonra gel buraya yorum yaz.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu