Formasyon Duyuruları

Sinop Üniversitesi Pedagojik Formasyon Duyurusu

Sinop Üniversitesi Pedagojik Formasyon Duyurusu

Pedagojik Formasyon Eğitimine yönelik başvurular, duyuru ekinde yer alan Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuru Dilekçesinin doldurulup (ıslak imzalı olarak) Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına teslim edilmesiyle yapılacaktır. Bizzat gelemeyecek olan adaylar imzalı başvuru dilekçesini formasyon@sinop.edu.tr adresine göndermesi yoluyla da teslim edebilecektir. Dilekçenin bizzat ya da eposta yoluyla teslim edilmesinden öğrenciler sorumludur. Pedagojik Formasyon Eğitimi derslerini almak zorunlu değildir.

Pedagojik Formasyon Eğitimi kapsamında alınacak derslerin kredisi (40 AKTS) olup öğrenciler bu kapsamda almış oldukları dersleri kayıtlı oldukları lisans programındaki zorunlu, zorunlu seçmeli dersler haricindeki seçmeli derslerin yerine saydırabilirler.

Pedagojik Formasyon Eğitimi derslerine kayıt yaptıracak öğrenciler, ilgili yarıyılda bu dersler de dahil olmak üzere en fazla 50 AKTS kredilik derse kayıt yaptırabilirler. İlgili yarıyılda öncelikli olarak kayıtlı bulunulan lisans programında yer alan zorunlu derslere kayıtlanılması gerekmektedir.

Alınacak Pedagojik Formasyon Eğitimi dersleri öğrencilerin Not Durum Çizelgesi (Transkript) içerisinde ders ismi ve başarı notu ile birlikte yer alacak ve bu dersler Genel Ağırlıklı Not Ortalamasına (GANO) etki edecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu