Besyo Güncel Haberler

Samsun OMÜ Yaz Okulu Açılacaktır

Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde Yaz Okulu Açılacaktır

Misafir Öğrenci Başvuruları;

  • Üniversitemiz yaz okulundan ders almak isteyen misafir öğrencilerin herhangi bir belge sunmalarına gerek yoktur.
  • Başka bir Yükseköğretim Kurumu öğrencisi olup, Üniversitemiz yaz okulundan ders almak isteyen öğrenciler 24-29 Haziran 2020 tarihleri arasında https://basvuru.omu.edu.tr/yazdonemi/ adresinden ÖN BAŞVURU yapacaklardır. Yapılan ön başvurular sonrasında misafir öğrencilerimiz Üniversitemiz Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemine aktarılacaktır. Aktarım sonrasında artık Üniversitemiz sisteminde kayıtlı aktif öğrenci statüsü kazanılmış olunacaktır.

    29 – 30 Haziran 2020 tarihlerinde misafir öğrencilerimizin, https://ubs.omu.edu.tr/ web sayfasından Şifre oluşturma işlemini yapmaları gerekmektedir. (Şifre oluşturmak için web sayfasında “ İlk şifrenizi oluşturmak için tıklayınız. ” linkine tıklayarak 5 dakika için geçerli olan geçici şifrelerini oluşturmaları ve bu süre içerisinde ekranda yazan “ Kullanıcı Adı ” ve geçici şifre ile giriş yaparak şifrelerini değiştirmeleri gerekmektedir. OMÜ de kayıtlı öğrenciler, mevcut kullanıcı adları ve şifreleri ile sisteme giriş yapabileceklerinden ilave işlem yapmalarına gerek yoktur.

[su_button url=”https://oidb.omu.edu.tr/wp-content/uploads/sites/17/2020/06/YAZ-OKULU-UYGULAMASI-HAKKINDA-AÇIKLAMA.pdf” target=”blank” background=”#00d92c” color=”#ffffff” size=”6″ center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #19f41d”]YAZ OKULU DUYURUSUNU GÖRÜNTÜLE[/su_button]

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu