Güncel HaberlerÖzel Haber

Ve Resmi Açıklama Geldi Emniyet 13 Bin Polis Memuru Alacak

Emniyet 13 Bin Polis Memuru Alacak

Polis Akademisi açıkladığı ilanla birlikte 13 Bin polis memurunu alacağını açıkladı. İlanın detayları ve başvurular hakkında haberimizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Polis Akademisi Başkanlığı 05 Eylül 2017 tarihli yeni bir ilan açıklaması yaparak. Polis Akademisine bağlı POMEM Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 21.Dönem için lisans mezunu alacağını açıkladı. Açıklanan ilanda 10.000 erkek ve 1,000 kadın alınacağı yer alıyor. Önlisans mezunları için ise 1.800 erkek ve 200 Kadın alacak. Toplamda alınacak polis memuru sayısı ise 13 bin kişi.

Polis olmak isteyen adaylar uzun süreden beri bu haberi bekliyordu ve sonunda beklenen haber bugün itibariyle de yayınlanmış oldu.  Açıklanan ilanda yer alan 13 bin kişilik rakamda ciddi anlamda adayların yüzünü güldürüyor.

Açıklanmış olan ilanda Polis Akademisi internet sitesinde yapılacak olan online başvuru tarihleri ve de adaylardan istenmiş olan belgeler konusunda da detaylar mevcut.  Ancak başvuru şartları hakkında daha fazla detaylı bilgi yine polis akademisinin resmi internet sitesinden duyurulacak.

Kadro Dağılımları Nasıl Olacak?

POMEM 21. Dönem için lisans mezunu 10.000 erkek, 1.000 kadın,

POMEM 21. Dönem için ön lisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın

Polislik başvuruları hakkında daha sonra tüm detaylı bilgiler açıklandıkça sitemizden yayınlanacak

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu