Formasyon Duyuruları

Manisa CBÜ Formasyon Duyurusu 2021 – 2022

Yükseköğretim kurumlarında ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı itibarıyla yüz yüze eğitimin yeniden başlamasına bağlı olarak, öğretmenlik eğitimi programlarıyla süregelen çalışmalar kapsamında geçmişte de uygulanan pedagojik formasyon eğitimi sertifika programlarının da belirlenen yeni usul ve esaslar çerçevesinde; “üniversite senatolarının belirleyeceği kriterler, üniversitelerin fiziki alt yapısı, öğretim üyesi yeterliliği, eğitimin niteliği, illerde milli eğitim müdürlüğüne bağlı okulların fiziki kapasitesi ve öğretmenlerin branşlara göre dağılımı” gibi hususların da göz önünde bulundurularak başlatılması mümkün olabilecektir denilmiştir. Bu kapsamda Üniversitemizde açılacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına aşağıdaki kriterler çerçevesinde ön kayıt ile toplam 885 öğrenci alınacaktır.

·         Öğrenciler, şahsen veya noter vekaleti ile başvuru yapacaktır. Fax, Posta ve Kargo ile başvurular kabul edilmeyecektir.

·         Pedagojik Formasyon Sertifika Programına ön kayıt başvuruları, aşağıda istenen evraklarla birlikte Formasyon Birimine yapılacaktır Formasyon Birimi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uncubozköy Sağlık Kampüsü Sağlık Bilimleri Fakültesi A Bloktadır.

Ön Kayıtta İstenecek Belgeler

a. Kayıt İçin Başvuru Dilekçesi

b. Onaylı Lisans Mezuniyet Belgesi ya da Diploma (Yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olanların diplomalarının denkliği, kayıt sırasında belgelendirilmelidir).

c Onaylı Lisans Not Durum (Transkript) Belgesi

d. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Aslını ibraz etmek kaydıyla)

e. İki Adet Vesikalık Fotoğraf

EK: Ön Kayıt Dilekçesi

·         Ön Kayıt Tarihi: 04-08 Ekim 2021

·         Sonuçların Açıklanması: 11 Ekim 2021

·         Kesin Kayıtlar: 11-15 Ekim 2021

·         Planlanan Derslerin Başlanma Tarihi:16 Ekim 2021

DİĞER DETAYLAR İÇİN BURAYA

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu