Besyo Güncel Haberler

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Sıralı Kontrol Listeleri

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Sıralı Kontrol Listeleri

KADIN ADAYLAR SIRALI KONTROL LİSTESİ BURADA

Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Sıralı Kontrol Listeleri! açıklandı. Üniversite tüm adayların derecelerini açıkladı. Biz de bu dereceleri sıralayarak adayların daha anlayacağı hale getirdik.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne müracaat eden ve Başarı Sıralı Koordinasyon Testi Sonuç Listesinde ilk 50’ye giren Kadın adaylar ile Başarı Sıralı Koordinasyon Testi Sonuç Listesinde ilk 75’e giren erkek adayların Yerleştirme puanı hesaplanacak, diğer adaylar elenmiş sayılacak ve yerleştirme puanı hesaplamasına katılmayacaktır.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Rekreasyon Bölümü Programlarına başvuran adaylardan Başarı Sıralı Koordinasyon Testi Sonuç Listelerine göre hem erkeklerde hem de kadınlarda en iyi dereceyi almış olanların 2/3’ünün Yerleştirme Puanı hesaplanır. 2/3’lük kısma giremeyen adaylar ise elenirler ve bu adayların Yerleştirme Puanları hesaplanmaz.

Bu işlemi de her iki bölüm, kendisine müracaat eden adaylar için ayrı ayrı gerçekleştirir. 2/3’lük kısım belirlenirken, teste hiç girmeyen, testi terk eden ve diskalifiye olan adayların sayısı dikkate alınmaz. 2/3’lük kısma giren aday sayısı o bölümün kontenjanından daha az ise kontenjan sayısı kadar aday bu aşamayı geçmiş sayılır. Yine 2/3’lik kısım belirlenirken ortaya çıkabilecek küsürlü rakamlarda, virgülden sonraki ilk rakam 5 ve 5’den büyük ise bu kişi ya da kişiler de 2/3’lük kısma girmiş sayılır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümüne başvuran ve başarı sıralı koordinasyon testi sonuç listesinde ilk 50’ye giren kadın adaylar ile, ilk 75’e giren erkek adayların Özel Yetenek Sınavı Puanı (ÖYSP) hesaplanmasında, adayın koordinasyon testi derecesi, ÖSYM’nin belirtmiş olduğu Standart puana dönüştürülecektir (Sayfa 18). Diğer bir ifadeyle, Koordinasyon testine ait puan ÖYSP’nin % 100’ü olarak belirlenecektir. d) Antrenörlük Eğitimi Bölümüne başvurarak Ek 1’de sunulan branşlardan herhangi birisinde istenen şartları taşıyan ve koordinasyon testi barajını geçen (2/3) adaylar kendilerine ait Sporcu Özgeçmiş Puanını (SÖP) alırlar.

Antrenörlük Eğitimi Bölümüne başvurduğu halde Ek 1’de sunulan branşlardan herhangi birisinde istenen şartları taşımayan adaylar 2/3’lük dilime girmeleri halinde Sporcu Özgeçmiş Puanı olarak “0” (sıfır) puan alırlar. Bu adaylar için sadece koordinasyon test değerleri Yerleştirme puanına katılır.

KADIN ADAYLAR SIRALI KONTROL LİSTESİ BURADA

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu