2018 Besyo Yetenek Sınavları

Kırıkkale Üniversitesi 2018 Besyo Kılavuzu

Başvurular, 1-2-3 Ağustos 2018 tarihleri arasında ve mesai saatleri (09:00-17:00) içerisinde, Spor Bilimleri Fakültesi’nde (Kırıkkale Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Yahşihan-Kırıkkale) şahsen ya da noter tasdikli vekalet verilen kişi tarafından yapılacaktır. Posta ya da faks yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

ÖZEL YETENEK SINAV TARİHİ VE YERİ
Özel Yetenek Sınavları 7-8-9 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kırıkkale Üniversitesi, Spor Bilimler Fakültesi Spor Salonunda, engelli adayların sınavları ise 10 Ağustos 2018 Cuma günü saat 11:00’da Spor Bilimleri Fakültesinde yapılacaktır.
Sınavlar ile ilgili detaylı açıklamalar, Üniversitemizin WEB sayfasında (www.kku.edu.tr) yayınlanacak olan Sınav Kılavuz Kitapçığında yer alacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER
1. Kayıt-Kabul formu (Sınav Kılavuz Kitapçığında yer almaktadır),
2. Geçici sınav giriş belgesi (Sınav Kılavuz Kitapçığında yer almaktadır),
3. Nüfus cüzdanının aslı ve 1 adet fotokopisi,
4. 2018–TYT Sınav Sonuç Belgesinin aslı ve 1 adet fotokopisi. (Mevcut olmadığında ön kayıt sırasında ÖSYM internet sayfasından çıktı alınarak onaylanacaktır).
5. Spor alan-Kol mezunlarının, durumlarını gösteren belgenin aslı (Noter onaylı sureti ya da mezun olduğu okul müdürlüğünce onaylı). Bu belgede adayın, (30.03.2012 tarihinden önce mezun ya da o tarihlerde öğrenci olup olmadığının belirleyecek tarih ya da bir açıklama bulunmalı.
6. Engelli Adaylar da dahil olmak üzere tüm adaylar için “Spor yapmasında sakınca yoktur” ibareli Sağlık Raporu (Herhangi bir Sağlık Kuruluşundan onaylı).
7. Milli sporcu belgesinin aslı ya da noter tasdikli sureti.
8. Engelli branşlarda milli sporcu belgesinin aslı ya da noter tasdikli sureti.
9. 18 yaşından küçük olanların ön kayıt işlemleri, velileri ya da velilerinin noter tasdikli vekalet verdiği kişiler tarafından yapılabilir.
10. 2 adet 4 x 6,5 cm ebadında son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf,

11. İlan edilen kayıt süresi dışında ve eksik belge ile ön kayıt kabul edilmeyecektir.
Kayıt sırasında adayların vereceği bilgiler ÖSYM veri tabanı ile karşılaştırılacaktır. Adayların girdiği bilgileri doğru ve eksiksiz şekilde bildirmeleri gerekmektedir. Yanlış beyan durumunda ön kayıtın iptal edilmesi ve gerekli tüm yasal işlem hakkının kullanılabileceği göz önünde bulundurulmalıdır.
ÖSYM’den alınan bilgiler adayın beyan ettiği bilgilerle karşılaştırıldıktan sonra eksik veya hatalı bilgileri tespit edilen adaylara durumları hakkında elektronik mektup gönderilecektir. Bilgilerin örtüşmemesi durumunda aday için itiraz etme süresi tanınacaktır (Web sayfasından duyurulacaktır). Adayın itirazını belgeleyememesi durumunda ÖSYM bilgileri dikkate alınacaktır.

DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ KILAVUZU İNCELEYEBİLİRSİNİZ

KILAVUZU GÖRÜNTÜLE   DUYURU GÖRÜNTÜLE

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu