Besyo Güncel Haberler

Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Besyo Başvurları

Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Besyo Başvurları başladı. Başvurular 07-11 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

(yazımızın tamamını okumadan kayıt yapmamanızı tavsiye ederiz)

ONLİNE KAYIT İÇİN BURAYA

  • Özel Yetenek Sınavı 21 Ağustos 2017 tarihinde başlayacaktır.

Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Besyo Başvurları

Başvuru yapabilmek için Herhangi bir YGS puan türünden aşağıdaki puanları almış olmanız gerekir.

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği : 180
  • Antrenörlük Eğitimi : 180
  • Spor Yöneticiliği 1. : 180
  • Spor Yöneticliği 2. : 180
  • Spor ve Milli : 150

Ön Kayıtlar adayın kendisi tarafından 07 – 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Kafkas Üniversitesi Web sayfası www.kafkas.edu.tr. üzerinden on-line yapılacaktır. 

  • Ön Kayıt Başvuru Formu, (Yalnızca Online başvuru sırasında internet üzerinden temin edilebilir)
  • Adayın 2017 YGS Sınav Sonuç Belgesinin internet çıktısı
  • Sağlık Raporu, (Bu rapor resmi sağlık kuruluşlarından alınacak ve    “ Beden Eğitimi ve Spor   Yüksekokulu’ nun    Uygulamalı  Özel  Yetenek  Sınavına  Girmesinde  sağlık  yönünden bir sakınca bulunmamaktadır” ifadesini içerecektir). Matbu Rapor  kafkas.edu.tr. Internet adresinden temin edilebilir.
  • Üç adet vesikalık fotoğraf (4,5 x 6 cm ebadında, Kılıf Kıyafet Yönetmeliğine uygun olarak son altı ay içerisinde cepheden çekilmiş olacaktır. )
  • Öğrenim durumunu gösterir belge (Lise diploması, onaylı lise diploması fotokopisi, lise çıkış belgesi veya liseden mezun olacağı tarihi, alanı, bölümü ve kolu gösterir resmi yazı )
  • C. kimlik numarası olan fotoğraflı nüfus cüzdanının bir adet iki yüzü de aynı sayfaya çekilmiş fotokopisi
  • Milli Sporcu kontenjanına  müracaat  edecekler  ile  diğer  milli  sporcular için 3.13’ deki açıklamalar doğrultusunda  alınmış  Milli Sporcu Belgesi
  • Evrakların koyulacağı büyüklükte poşet dosya

(yazımızın tamamını okumadan kayıt yapmamanızı tavsiye ederiz)

ONLİNE KAYIT İÇİN BURAYA

KARS SABESYO SINAV KILAVUZU

2 Yorum

  1. Sarıkamışı bir ismi bir itibarı var di daha doğrusu öyle biliyorduk meğerse değilmiş bunun en basit ornegi yetenek sinavlarinda yapilan haksizlik ve yanlış uygulama siz üniversitemize sporcu adam yerlesemiyor diyorsunuz. Sporcu adamı sıçrama da tek düştüğü ne bakarak belirlediyseniz siz bitmişsiniz zaten insanların emekleriyle oynuyorsunuz sıçrama dediginiz bir branş bile sayılmıyor sporcu görmek istiyorsanız parkurda ki genel cevikligine ve branşlarına bakın adamın sıçrama da ki koşu vaziyeti alabilmesi her an diğer istasyona hazır olduğunu gösteri r siz bir adamın itirazına bakıp bunca aydır çalışan insanların karşısına son anda yeni bir kararla bir istasyon suniyorsun8z hak mi bu siz hiç yaşadınız mı bunu bir anda onca emekten sonra birinin sadece sıçramayı tek bitirdin diyerek dünyanızın başınıza yıkıldığını bilmiyorum hakkin haram olsun böyle yapanlara ve haksızlığa göz yumanlara

  2. Sarılaymışım bir ismi bir itibarı var di daha doğrusu öyle biliyorduk meğerse değilmiş bunun en basit ornegi yetenek sinavlarinda yapilan haksizlik ve yanlış uygulama siz üniversitemize sporcu adam yerlesemiyor diyorsunuz. Sporcu adamı sıçrama da tek düştüğü ne bakarak belirlediyseniz siz bitmişsiniz zaten insanların emekleriyle oynuyorsunuz sıçrama dediginiz bir branş bile sayılmıyor sporcu görmek istiyorsanız parkurda ki genel cevikligine ve branşlarına bakın adamın sıçrama da ki koşu vaziyeti alabilmesi her an diğer istasyona hazır olduğunu gösteri r siz bir adamın itirazına bakıp bunca aydır çalışan insanların karşısına son anda yeni bir kararla bir istasyon suniyorsun8z hak mi bu siz hiç yaşadınız mı bunu bir anda onca emekten sonra birinin sadece sıçramayı tek bitirdin diyerek dünyanızın başınıza yıkıldığını bilmiyorum hakkin haram olsun böyle yapanlara ve haksızlığa göz yumanlara

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu