2018 Besyo Yetenek Sınavları

Kars Kafkas Üniversitesi 2018 Besyo Kılavuzunu Açıkladı

 Başvuru İşlemleri

Ön Kayıtlar adayın kendisi tarafından 06 – 10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kafkas Üniversitesi Web sayfası www.kafkas.edu.tr. Üzerinden on-line yapılacaktır.
Web üzerinden başvurusunu tamamlayan adaylar kayıt sonunda verilen, kendilerine ait imzalı başvuru formunu ve ekinde istenen tüm belgeleri 16 Ağustos 2018 Perşembe günü mesai bitimine kadar Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü Sarıkamış/KARS adresine elden, ulaştırmak zorundadır. Bu tarihten sonra ulaştırılan belgeler ve yaşanacak gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

ÖN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Ön Kayıtlar adayın kendisi tarafından 06 – 10 Ağustos 2018 tarihleri arasında Kafkas Üniversitesi Web sayfası www.kafkas.edu.tr. üzerinden on-line yapılacaktır.
➢ Ön Kayıt Başvuru Formu, (Yalnızca Online başvuru sırasında internet üzerinden temin edilebilir)
➢ Adayın 2018 TYT Sınav Sonuç Belgesinin internet çıktısı
➢ Sağlık Raporu, (Bu rapor resmi sağlık kuruluşlarından alınacak ve “ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ nun Uygulamalı Özel Yetenek Sınavına Girmesinde sağlık yönünden bir sakınca bulunmamaktadır” ifadesini içerecektir). Matbu Rapor www.kafkas.edu.tr. Internet adresinden temin edilebilir.
➢ Üç adet vesikalık fotoğraf (4,5 x 6 cm ebadında, Kılıf Kıyafet Yönetmeliğine uygun olarak son altı ay içerisinde cepheden çekilmiş olacaktır. )
➢ Öğrenim durumunu gösterir belge (Lise diploması, onaylı lise diploması fotokopisi, lise çıkış belgesi veya liseden mezun olacağı tarihi, alanı, bölümü ve kolu gösterir resmi yazı )
➢ T.C. kimlik numarası olan fotoğraflı nüfus cüzdanının bir adet iki yüzü de aynı sayfaya çekilmiş fotokopisi
➢ Milli Sporcu kontenjanına müracaat edecekler ile diğer milli sporcular için 3.13’ deki açıklamalar doğrultusunda alınmış Milli Sporcu Belgesi
➢ Evrakların koyulacağı büyüklükte poşet dosya.

DETAYLI BİLGİ İÇİN AŞAĞIDAKİ KILAVUZU İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

KILAVUZU GÖRÜNTÜLE

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu