Besyo Güncel Haberler

Karabük Üniversitesi Yaz Okulu Açılacaktır

Karabük Üniversitesi bünyesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu uzaktan öğretim yoluyla yapılacaktır.

2019-2020 Yaz okulunda açılacak derslerin listesi için BURAYA

Yaz okulunda Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu/Enstitü bünyesinde açılacak olan dersler ilgili birimlerin web sayfalarında 29 Mayıs 2020 Cuma günü itibariyle ilan edilmiş olup, konuya ilişkin olarak ilgili Dekanlık/Müdürlüklerden bilgi alabilirsiniz.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Yaz Okulu ders alma ve ücret yatırma işlemleri 22-24 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Diğer yükseköğretim kurumu öğrencilerinin Üniversitemiz yaz okuluna kayıt işlemleri 23 Haziran 2020 Salı günü saat 23:59’a kadar yapılacak olup, Üniversitemiz öğrencileri ayrıca kayıt işlemi yapmayacaklardır.

Kayıt işlemi için BURAYA(Diğer yükseköğretim kurumlarından gelecek öğrenciler için)

Önemli Not: Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrenciler ders alma döneminden önce(22 Haziran 2020) Üniversitemiz öğrenci bilgi sistemine (OBS)giriş yapamayacaklardır.

Ders alma işlemi için BURAYA… (Ders alma işlemleri 22 Haziran 2020 tarihi itibariyle başlayacaktır)

Karabük Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi 8. maddesi 2. fıkrası gereğince; yaz okuluna kayıt yaptıran tüm öğrenciler 15 saati aşmamak üzere en çok 5 (beş) dersalabileceklerdir.
(Ders saati = Dersin Teori Saati + Dersin Uygulama Saati)

Yaz okulu ücretleri öğrenci numarası ile birlikte T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden, T.C. Ziraat Bankası İnternet Şubesi üzerinden ve T.C. Ziraat Bankası mobil uygulamalarından yatırılacak olup, yatırılması gereken ücret miktarı ders alma sırasında öğrenci tarafından sistem üzerinde görülebilecektir.

T.C. Ziraat Bankası ATM’lerinden “Kartsız İşlemler” menüsü altındaki Üniversite veya Eğitim Ödemeleri /  Anlaşmalı Üniversiteler / İl Plaka Kodu (78) / Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir. İnternet şubesinden ve mobil uygulamadan ise, “Eğitim” menüsü altındaki üniversite harç ve sınav ödemelerinde yer alan Karabük Üniversitesi seçilerek yapılabilecektir.

Yaz okulu ücretleri için BURAYA…

Üniversitemiz Yaz Okulu Yönergesinin 7.maddesinin 2.bendindeki “Yaz Okulunda bir dersin açılabilmesi için gerekli en az öğrenci sayısı; önlisans/lisans programlarında 20’nin, lisansüstü programlarında 2’in altında olamaz…” hükmü uyarınca ders alma ve ücret yatırma sonunda öğrenci sayısı önlisans/lisans programlarında 20’nin, lisansüstü programlarında 2’in altında kalması durumunda dersler açılmayacak olup, bu derslerin yerine 26-27 Haziran 2020 tarihleri arasında ders ekleme ve ücret yatırma işlemi yapılabilecektir.

Üniversitemiz Yaz Okulu Yönergesi için BURAYA…

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu