2018 Besyo Yetenek Sınavları

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2018 Besyo Kılavuzunu Açıkladı

E. ÖN KAYITLAR

Madde 6 :
Ön kayıtlar, 01 – 10Ağustos 2018 tarihleri arasında online sistem olarak https://obs.ksu.edu.tr/oibs/ogrsis/basvuru_login.aspx internet adresinden elektronik ortamda başlayacaktır. Elektronik ortamda kayıt için izlenecek yolları bu maddenin “ b ve c” şıkkında bulabilirsiniz. Elektronik ortamda ön kayıt işlemlerini yapan adaylardan;
a. Görevlilerin ilgili belgeleri (Mezuniyet / Diploma Belgesi) onaylamasıyla ön kayıt işlemleri tamamlanmış olacaktır.
b. Tüm adayların ön kayıt işlemleri, adayın elektronik ortamda gerekli işlemleri tamamladıktan sonra, mesai saatleri içerisinde merkezi sistemden kayıt onayı verilecek ve onayını takiben alınacak “Ön Kayıt İşlemi tamamlanmıştır/onaylanmıştır” uyarısı ile tamamlanacaktır.
c. Elektronik ortamda kayıt için izlenmesi gereken adımlar:

Online sisteme kayıt olmanız sınava başvurduğunuz anlamına gelmez. Bu yüzden sisteme kayıt olduktan sonra, SINAV KAYIT işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. İlgili açıklamalar EK 4 te yapılmıştır (Bkz. EK 4).

F. ÖZEL YETENEK SINAVI

Madde 7 :Özel Yetenek Sınavı, 14 Ağustos 2018 tarihinde saat 8.00 de başlayacaktır.

Madde 8 :Sınava Gelirken Getirilmesi Gerekli Belgeler

Aday sınav günü aşağıdaki belgeleri yanında getirmekle yükümlüdür:

1- Üzerinde Fotoğraf ve TC. Kimlik Numarası bulunan “Kimlik Belgesi”: Pasaport, hüviyet cüzdanı, ehliyet gibi üzerinde fotoğraf ve TC. kimlik numarası bulunan geçerli kimlik belgesi.

2- Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Yetenek Sınavı Kayıt Belgesi :Adayın internet ortamından ön kayıt işlemini tamamladıktan sonra almış olduğu çıktı sınav kayıt belgesi olarak kullanılacaktır.

Madde 9 :
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Giriş Sınavı K.S.Ü Avşar Yerleşkesi spor tesislerinde yapılır.

Madde 10 :
Sınav türü her iki bölüm için kılavuzda açıklandığı şekilde uygulanacaktır.

Detaylar için aşağıdaki kılavuzu inceleyebilirsiniz.

KILAVUZU GÖRÜNTÜLE

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu