Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Judo Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Judo 1. Kademe Yardımcı Antrenör Kursu Uygulama Eğitiminin 06 – 19 Haziran 2022 tarihleri arasında Edirne’de yapılması planlanmaktadır.

• Ön Kayıt Başvuru Tarihleri: 17 – 27 Mayıs 2022 (27 Mayıs 2022 tarihinde saat: 16:00 da sistem otomatik olarak kapanacaktır)

• Uygulama Eğitimi Kursu ve Sınav Tarihi: 06 – 19 Haziran 2022 (Eğitim 06-17 Haziran 2022 / Sınavlar 18-19 Haziran 2022)

• Katılımcı Listenin İlanı: 31 Mayıs 2022

• Maksimum Başvuru Sayısı: 100 Kişi

• Kursa Kabul Edilecek Kursiyer Sayısı: 50 Kişi

• Kurs Ücreti: 600,00 TL

• Kursun Düzenleneceği Yer: Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü / EDİRNE

Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenör Temel Eğitimi Sınavında başarılı olan adaylar ve 1.Kademe Yardımcı Antrenör Temel Eğitiminden muafiyeti bulunan BESYO mezunları Uygulama Eğitimine başvuru yapma hakkına sahiptir. Başvuru yapacak kişilerin Judo Federasyonu Antrenör Eğitimi Talimatının 7. Maddesinde belirtilen uygulama eğitimine katılacaklarda aranılacak şartları taşımaları ve Siyah Kuşak 1. Dan Belgesine sahip olmaları gerekmektedir. Katılımcıların başvurularını belirtilen başvuru tarihlerinde E-devlet- Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Kursun maksimum başvuru sayısı 100 kişi olmakla beraber, kursa kabul edilecek maksimum katılımcı sayısı 50 kişi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Uygulama Eğitimine başvuru yapan adayların maksimum katılımcı sayısının (50 Kişi) üzerinde olması durumunda Judo Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatının 7. Maddesinin 3. Fıkrasında yer alan öncelik koşulları ile kişilerin kursa yapmış oldukları başvuru tarihleri (Adayların başvurularını son ana bırakmamaları ve kendilerine ödeme için zaman ayırmaları kendileri için büyük önem arz etmektedir.) dikkate alınarak katılımcı listesi belirlenecektirBelirlenen 50 kişilik katılımcı listesine ödeme onayı verilerek referans numarası gönderilecektir. Kursiyerler ödemelerini son başvuru tarihi olan 27 Mayıs 2022 tarihi saat: 16:00’a kadar sadece referans numaraları ile ilgili bankaya (Garanti Bankası) yapmalıdırlar. 27 Mayıs 2022 tarihinde saat: 16:00’da sistem otomatik olarak kapanacaktır. Başvurularını yapan ve referans numarası gönderilen kursiyer adaylarından ödeme yapmayanların başvurusu kabul edilmeyecektir. Başvurularını ve ödemesini doğru ve eksiksiz yapan adaylar maksimum 50 kişilik kontenjan olacak şekilde katılımcı listesinde yer alacaklardır. Kontenjanın dolması halinde ileriki tarihlerde uygulama eğitimi kursları açılmaya devam edecek olup resmi internet sayfamızda duyurusu yapılacaktır. Kurs katılımcı listesi yukarıda belirtilen tarihte Federasyonumuzun resmi internet sayfasında yayınlanacaktır.

Başvurunun 50 kişiden fazla olması durumunda, Türkiye Judo Federasyonu Antrenör Eğitimi Talimatının 7. Maddesinin 3. Fıkrasında yer alan;

  • Judo Branşında Milli Sporcu olmak,
  • Judo branşında lisanslı sporcu olmak,
  • Judo branşında ulusal ve uluslararası müsabakalarda almış olduğu dereceleri belgelemek,
  • Üniversitelerin beden eğitimi ve spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumlarından mezun olmak,
  • Üniversite ve yüksekokullardan mezun olmak,
  • Yabancı dil bildiğini belgelemek,

Yukarıda belirtilen kriterler, kursiyer adayları tarafından belgelenmek ve federasyonumuza bir dilekçe ekinde mail (turkjudo@judo.gov.tr) olarak gönderilmek suretiyle değerlendirmeye alınacaktır.)

(E-Devlet) Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

E-Devlet Giriş-> Gençlik ve Spor Bakanlığı-> Spor Bilgi Sistemi-> Uygulamaya Git-> Spor Elemanı-> Kurs adımlarını takip ederek istenen tüm bilgileri eksiksiz olarak doldurarak ve yüklenmesi istenen belgeleri de eksiksiz olarak yükleyerek başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz E-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri E-posta adresiniz üzerinden gerçekleşecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası, Federasyonumuzca kursa başvuru sayısına göre yapılacak değerlendirme sonucunda belirtmiş olduğunuz E-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur. Kurs için başvuru evrakları E-devlet kapısı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden eksiksiz olarak yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

Önemli Not: Adli Sicil Kaydı olan kursiyer adaylarının, adli sicil kaydına ilişkin gerekçeli kararlarını alarak Federasyonumuza göndermeleri gerekmektedir. Bu durumda olan kursiyer adaylarının gerekçeli kararları federasyonumuzca Disiplin Kuruluna gönderilecek, Disiplin kurulunun yazılı görüşü alınarak, görüşün federasyonumuzca sisteme yüklenmesi sağlanacaktır. Aksi halde kursa başvuruları kabul edilmeyecektir.

Ödeme Bilgisi:

Kurs Başvuru Ücreti 600,00 TL‘dir

Katılımcıların ödemelerini başvurularının kabul edilmesine müteakip, Federasyonumuzca ödeme onayı verildikten sonra E-posta adresinize gönderilen referans numarası ile Garanti Bankasına aşağıda belirtilen ödeme yöntemleri ile yapmaları gerekmektedir. IBAN numarasına yatırılan ödemeler e-devlet sistemi üzerinden görünmeyeceği için KESİNLİKLE KABUL EDİLMEYECEKTİR. Ödemeler yalnızca REFERANS NUMARASI ile yapılmalıdır. Ödeme yapmadan önce aşağıda yer alan Ödeme Yöntemlerini inceleyiniz.

Uygulama Eğitimi Kurs ücretlerini banka gişesinden yatıracakların aşağıda belirtilen şekilde yatırması gerekmektedir.

  1. Fatura Ödemeleri Ekranı
  2. Kurum Ödemeleri (Spor Federasyonları Ödemeler)
  3. Referans No ile Ödeme

Diğer Ödeme Yöntemleri için (İnternet Bankacılığı, ATM vs.)  BURAYA…

Uygulama Eğitimine Katılacak Adaylarda Aranılacak Şartlar ve Açıklamalar İçin BURAYA…

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu