Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Hentbol Antrenörlük Kursu Açılacaktır

1.2.ve 3.Kademe Uygulamalı Eğitim Kursu, İZMİR

18-25 Ağustos 2022 tarihinde İzmir ilinde 1.2.ve 3. Kademe antrenör uygulama eğitim kursu düzenlenecektir.

  • Kurs Yeri: İZMİR (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü/ Urla )
  • Kurs Eğitim Tarih Aralığı: 
  • 1.Kademe : 18-24  Ağustos 2022
  • 2.ve 3.Kademe:18-25 Ağustos 2022
  • *Başvuru tarihi : 05  Ağustos  2022
  • *Son başvuru tarihi ve saati: 09  Ağustos  Saat:17:30
  • *Katılımcı listesinin ilanı: 11 Ağustos 2022
  •  *Kontenjanlarımız sınırlı olup her kademe için (1.2.ve 3.kademe) 50 kişidir.
  • * Kursların açılabilmesi için her kademede alt limit 15 Kişidir.

* Spor Bilgi Sistemi’nden kontenjanların iki katı başvuru alınacaktır. Başvuruların 50’den fazla olması durumunda, öncelikli olarak son beş yılda aktif antrenörlük yapan antrenörlere öncelik verilecektir.

* (Başvurusu onaylanan tüm antrenörler katılacaktır.)

*Kurslar süresince KYK’ da konaklama talep edenlerin İzmir Hentbol İl Temsilcisi Taner ÇETİNDERE (0532 311 49 64) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

*Eğitim Programı:

*Kursa katılıma hak kazanan kursiyerlerin isim listesi ile ders programı aynı anda web sitemizde yayınlanacaktır.

*Bütünlemeye kalan kursiyerler web sitemizde ilan edilen ders programında kalmış olduğu derslerin eğitimini alıp, sınava katılmaları gerekmektedir. Aksi takdirde sadece sınava alınmayacaklardır.

*Başvuru Şekli:

Spor Bilgi Sistemi Üzerinden Başvuru Şekli:

*E-devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Antrenör/Kurs/Kişisel bilgiler kısımlarını doldurarak başvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Kayıt sırasında girmiş olduğunuz e-posta adreslerinizin doğru olduğundan emin olunuz. Kursa katılma hakkı kazandığınızda tüm bilgilendirme metinleri e-posta adresiniz üzerinden gerçekleştirilecektir. Ödeme ile ilgili referans numarası belirtilmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderilecektir. Gelen referans numarasını kontrol ederken gereksiz ya da spam klasörlerinizi de kontrol etmeniz rica olunur.

*Kurs için başvuru evrakları e-devlet kapısı, spor silgi sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

*Ödeme Bilgisi:

*Temel Eğitimden başarılı olup 1. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 550,00 (beşyüzelli ) TL dir.

*Temel Eğitimden başarılı olup 2. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 750,00 (yediyüzelli ) TL dir.

*Temel Eğitimden başarılı olup 3. kademe uygulama eğitim kursuna katılacaklar için kurs ücreti 1.000,00 (bin) TL dir.

*Denklik işlemleri yaparak kursa katılmaya hak kazanan kursiyerler için kurs ücreti 2.kademe için 300,00(üç yüz) TL ‘ dir.

*Denklik işlemleri yaparak kursa katılmaya hak kazanan kursiyerler için kurs ücreti 3.kademe için 350,00 (üç yüzelli ) TL ‘ dir.

*Gerekli şartları sağlayan ve kursa katılmaya hak kazanan adaylara ödeme yapmaları için Spor Bilgi Sisteminden referans kodu otomatik olarak gönderilecektir. Gönderilen referans numarası veya TCKN ile Akbank Ödeme Yöntem Bilgisi aşağıda yer almaktadır.

IBAN numarasına yatırılan, HAVALE-EFT ödemeleri KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Önemli!!!

Bütünlemeye girecek kursiyerlerin kalmış oldukları derslerden açılacak olan kursta derslere katılmaları zorunludur. Aksi takdirde derslere katılmayan kursiyerler bütünleme sınavına alınmayacaklardır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu