Formasyon Duyuruları

Hatay MKÜ Formasyon Duyurusu 2019 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 2019 pedagojik formasyon programı için duyuru yayınlanmıştır. Duyuruya göre aralarında BEDEN EĞİTİMİ bölümünün de olduğu 600 kişililik kontenjan açılmıştır. Duyurudan bazı başlıklar şunlardır; 

  • Ön kayıt başvuruları 28 Ocak – 01 Şubat 2019 tarihleri arasında Eğitim Fakültesi öğrenci işleri bürosuna (Giriş Kat) adayın kendisi veya noter onaylı vekili yapabilecektir.
  1. Ön kayıt; geçmiş yıllarda lisans düzeyinde mezun olan (açık, örgün ve uzaktan öğretim programlarından) öğrenciler ile lisans düzeyinde öğrenim görmekte olan ve 2019-2020 eğitim öğretim yılında açık, örgün ve uzaktan öğretim programlarının dördüncü sınıfına devam edeceğini belgeleyen (Ocak 2019 tarihi itibariyle üçüncü sınıfa devam eden) öğrencileri kapsamaktadır.
  2. Başvuru sırasında istenilen belgelerin, eksik ve/veya imzasız, mühürsüz/onaysız olması durumunda başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru sırasında ibraz edilen belgelerin (diploma, transkript vb.) aslının veya onaylı suretinin sunulması zorunludur.
  3. Ön kayıt başvurularında ALES şartı aranmamaktadır.
  4. PFE Sertifika Programı Öğrenim Ücreti toplam 2.070 TL olup, bu ücretin 1.000 TL’si kesin kayıt esnasında, kalan 1.070 TL’si ise İkinci Dönemin başında (tarihi daha sonra duyurulacaktır) alınacaktır. Kesin kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir nedenle kayıt sildiren adayların öğrenim ücretleri iade edilmeyecektir.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN BURAYA

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu