Besyo Yetenek Sınavları

2024 Hakkari Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı

Hakkari Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek sınavı ne zaman yapılıyor? Hakkari Üniversitesi besyo parkuru, besyo mülakatı yetenek sınavı kılavuzu. 2024 Hakkari Üniversitesi Besyo, Hakkari Üniversitesi besyo spor bilimleri yetenek sınavı kılavuzu aşağıdadır.

2024 Hakkari Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı

Hakkari Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2023
BÖLÜM TABAN PUAN MİLLİ SPOR LİSESİ
Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Y-TYT 800 Bin Barajı Y-TYT 800 Bin Barajı Y-TYT 800 Bin Barajı
Hakkari Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı Tarihleri 2023
Başvuru Tarihi: 07-18 Ağustos 2023
Yetenek Sınavı Tarihi 22-23 Ağustos 2023
Sonuçların Açıklanması
Hakkari Üniversitesi Besyo Yetenek Sınavı Kılavuzu
2023 Hakkari KILAVUZUNU GÖRÜNTÜLE
Kırıkkale Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri  ONLİNE Kayıt Başvurusu Linki
2023 Hakkari ONLİNE KAYIT BAŞVURUSU YAP

2022 Hakkari Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı

Hakkari Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Taban Puanları 2022
BÖLÜM TABAN PUAN MİLLİ SPOR LİSESİ
Beden Eğitimi ve Spor Y-TYT 800 Bin Barajı Y-TYT 800 Bin Barajı Y-TYT 800 Bin Barajı
2022 HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ YETENEK SINAVI KILAVUZUNU GÖRÜNTÜLE

Hakkari Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Tarihleri 2022
Başvuru Tarihi: 8-19 Ağustos 2022
Yetenek Sınavı Tarihi 23-24 Ağustos 2022
Kayıt Tarihi 31 Ağustos – 2 Eylül 2022
2022 HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ SINAVI KILAVUZUNU GÖRÜNTÜLE

Sınav Günü İstenecek Belgeler

a. ÖYS Sınav Giriş Belgesi: https://www.hakkari.edu.tr adresi üzerinden yapılan başvuru sonunda her adaya özgü düzenlenen kişisel ve başvuru bilgilerini gösterir belge.Başvuru ve sınav giriş belgesi alma linki: https://oys.hakkari.edu.tr

b. Sağlık raporu: Sağlık raporu için tek doktordan alınmış rapor yeterlidir. Tam teşekküllü rapora ihtiyaç yoktur. Rapor “fiziksel olarak zorlayıcı bir teste girmesinde
sakınca yoktur” ibareli olmalıdır. Raporun veriliş tarihi, Doktorun ismi, diploma numarası ve imzası yer almalıdır. Raporun başvuru öncesi 3 ay içinde alınmış olması gerekmektedir.

c. TYT sonuç belgesi: ÖSYM sitesinden alınmış kare kodlu, adayın 2022 TYT Puan ve Y-TYT sıralamasını bildirir belge.

d. Mezuniyet belgesi: Sadece Çevrimiçi başvuruda Spor lisesi alanı seçilmiş ise ibrazı zorunludur. Mezuniyet belgesi ya da diplomanın aslı veya fotokopisi (Belge veya diploma üzerinde alan/kol/bölüm yazılı olmalıdır. Halen bir üniversitede öğrenci olan adaylar, üniversitelerinin öğrenci işlerinden alacakları öğrenci belgesi ile sınava başvuru yapabileceklerdir. Mezuniyet için sorumluluk sınavına girmesi gereken adaylar, bu durumlarını belgeledikleri takdirde, evrak kaydını yaptırabilirler.)

e. Milli Sporcu Belgesi: Milli sporcu kontenjanına başvuracak adayların Tokyo 2022 yaz olimpiyatlarında yer alan branşlarda (Atletizm, artistik yüzme, atıcılık, atlama, badminton, basketbol, binicilik (at terbiyesi, üç günlük yarışma, engel atlama), bisiklet (bmx, dağ, yol, pist), boks, eskrim, futbol, golf, güreş (serbest, greko-romen), halter, jimnastik (artistik, ritmik), hentbol, hokey, judo, kano (slalom-sprint), kürek, yüzme maratonu, masa tenisi, modern pentatlon, okçuluk, plaj voleybolu, ragbi, su topu, taekwondo, tenis, trambolin, triatlon, voleybol, yelken, yüzme) milli olmaları gerekmektedir. Milli sporcu kontenjanına başvuran adayların, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün Milli Sporcu belgesi verilmesi hakkında resmî gazetede yayınlanan 12.05.2011 tarih ve 27932 sayılı yönetmeliğin 7. Maddesinin a ve b bendine uygun olarak katıldıkları yarışma türüne göre (A), (B) veya (C) sınıfı milli sporcu belgesine sahip olduklarını gösterir resmî belgenin aslını veya noter onaylı suretini sınav öncesi teslim etmeleri gerekmektedir.

f. Kimlik Belgesi: Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı/T.C. Kimlik Kartı ve fotokopisi İstenilen tüm belgeler sınav günü ve saatinde sınav salonuna alınırken kimlik kontrol memuruna teslim edilecektir.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu