Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Gaziantep’de 1. Kademe Basketbol Antrenörlüğü Kursu

KURS KATILIMI İÇİN ŞARTLAR VE İSTENİLEN BELGELER
 18 yaşını doldurmuş olmak.
 Lise mezuniyet veya üniversite öğrenci/mezuniyet belgesinin onaylı sureti (QR Kodlu E-Devlet)
 Sağlık raporu (Aile hekimi, dahiliye, kardiyoloji veya spor hekimi ünvanlı doktorlardan herhangi birinden
alınacak “antrenörlük yapmasında sakınca olmadığına” dair sağlık raporu taratılıp sisteme eklenecek)
 Adli Sicil Kaydı (QR Kodlu E-Devlet)
 İl Müdürlüğü Ceza Kaydı (Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden temin edilir)
 Nüfus kayıt örneği (QR Kodlu E-Devlet)
 Yerleşim yeri (ikametgah) belgesi (QR Kodlu E-Devlet)
 3 adet vesikalık fotoğraf (Kursa katılımda kurs yöneticisine teslim edilecek)
 Teknik Yeterlilik Sınavında başarılı olmak.

(Teknik Yeterlilik Sınavı, kursun ilk günü saat 08:30’da başlayacaktır. Sınav, parkurda istenen basketbol tekniklerinin sıralı uygulanması esasına göre gerçekleştirilecektir.) NOT: Başvurusu güncellemek isteyen veya kaydının tamamlanıp tamamlanmadığını öğrenmek isteyen adaylar e -devlet üzerinden “ Yeterlilik Başvurularım” bölümünden bilgi edinebilirler

KURSA KAYIT
Kursa katılım şartlarını yerine getiren kursiyerler, kurs katılımı için istenilen tüm belgeleri taratıp, kurs başlangıç tarihinden en geç on beş (15) gün önce e-devlet üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Herhangi bir evrak federasyona gönderilmeyecektir. İşlemler sadece bilgisayar üzerinden yapılabilmektedir. Telefon veya tablet üzerinden işlemlerinizi tamamlanamamaktadır. Kurs başvuruları on (10) gün önce sona erdiğinden, yüklediğiniz evraklarda yaşanabilecek yanlışlıklara karşın kayıt işlemlerini önceden tamamlamanız gerekmektedir.

Belgelerinde eksiklik bulunmayan ve kursa katılım hakkı kazanan kursiyerler en geç yedi (7) gün önce durumlarını yine e-devlet üzerinden görebilecekler. Kursiyerler başvurularını «yeterlilik başvurularım» alanından görebilirler. Ayrıca kurs başlangıç tarihinden yedi (7) gün once web sayfamızda yer alan eğitim kurulu (https://www.tbf.org.tr/tbf/kurullar/egitim-kurulu/egitim-kurulu-faaliyetleri) sekmesinde kursa ait (teknik yeterlilik sınavına kabul edilme) aday kabul sonuç listesi ilan edilecektir. Sistem üzerinden onay verilmeyen kişiler kursa katılamayacaklardır. Kursa müracat eden kursiyerlerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için bu listede isimlerini görmeden ulaşım, konaklama vb. işlemlerde bulunmamaları önemle hatırlatılır.

Eğitim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, kurs için kontenjanımız başvuru yapan ilk elli (50) kişi ile sınırlandırılmıştır.

Kurs katılım ücreti: 300 TL. Kurs ücretini, sadece teknik yeterlilik sınavından başarılı olan adaylar yatıracaklardır. Teknik yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar, derslerin başlayacağı gün saat 11.00’e kadar mail adresine gönderilecek referans numarasına, “TC kimlik numaranızla” Garanti Bankası şube veya Garanti Bankası internet bankacılığı ile kurs ücretinizi yatırmayı unutmayınız.

Kurs bedeli hesap numarası veya iban numarasına yatırılmayacaktır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu