Besyo Hazırlık Kursları

Esenyurt Besyo Hazırlık Kursu

Esenyurt Besyo Hazırlık Kursu

Besyo olarak bilinen kavramın açılımı “beden eğitimi ve spor yüksek okulu”dur. Bu yüksekokulda eğitim 4 yılı kapsar. Diğer adıyla spor akademisi olarak karşımıza çıkmaktadır.  Bu okula giriş belli başlı yeteneği gerektirir. Hemen her ilde karşılaşılabilecek bir besyo kursu bulunmaktadır. Sıkça karşılaşılan bir kurs olması, toplumda hafife alınmasına neden olabilir. Ancak besyo denilen alan bilimden farksızdır ve içerisinde birbirinden farklı bölümü barındırmaktadır. Esenyurt Besyo hazırlık kursu da sizleri bu bölümlere hazırlamak için hizmet vermektedir.

Besyo, size sadece spor alanında değil aynı zamanda hazırlanmış olduğunuz

birtakım meslekler için de hazırlık yapmanız için imkan tanır. Bu konuda detaylı bilgi aşağıdaki başlıklarda verilecektir. İstanbul Esenyurt besyo hangi eğitimleri içerir, kurs dersleri neleri kapsar, sizlere neleri kazandırır gibi aklınıza gelen daha pek çok soruya cevabı aşağıda bulabilirsiniz.

İstanbul Esenyurt Besyo Hazırlık Kursu

Besyo hazırlık kursları başta üniversitelerde beden eğitimi bölümünü tercih etmek isteyen kişilere eğitim olanağı sunar. Sadece bunla da kalmayıp sizlere farklı mesleklere yönelmeniz için gerekli olan yeteneklerinizi geliştirmenizde faydalıdır. Ayrıca Esenyurt besyo hazırlık kursu ile siz de fiziksel yetenek gerektiren birtakım meslekler için ön hazırlık yapabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde bulunan besyo hazırlık kursu hizmeti veren kurum, öncelikle tecrübesi ile diğer rakiplerinden sıyrılmaktadır. İyi bir besyo kursu, alanında uzman hocalara sahip olup yıllardır süregelen tecrübesini öğrencilerine yansıtır. Tecrübe sahibi olmak kursiyerler için oldukça avantajlı bir durumdur.  Girecekleri okul, seçecekleri meslekler için bir velinimettir.

Esenyurt besyo hazırlık kursunu seçmeniz için önünüze çıkan sebeplerden biri de bilginin aktarım şeklidir. Eğitmenler kursa katılan bireylere doğru bilginin nasıl aktarılacağını bilmekte ve buna uygun ders planı yapılarak sunulmaktadır. Uygun tekniğin ve uygulamanın kullanıldığı ders içerikleri, bilginin kursiyerlere doğru bir aktarım ile iletilmesinde etkilidir.

Bilgi ve tecrübenin en önemli unsurlardan biri olduğu yerlerden biri besyo hazırlık kurslarıdır. Seçeceğiniz meslek ne olursa olsun, kurs eğitmenlerin bilgisi ile kendinizi geliştirme imkanınız bulunmaktadır. Doğru bilgi ve doğru aktarım yöntemi birleşince ortaya mükemmel bir eğitim döngüsü çıkmaktadır.

Bir besyo kursunun olmazsa olmazları arasında yer alan unsurlar arasında malzemeler ve salon büyüklüğü bulunmaktadır. Çünkü verilen eğitimin uygun malzemeler kullanılarak verilmesi, öğrenme ve beceri kazanmadaki önemi yadsınamaz. Esenyurt besyo hazırlık kursu veren kurum da eğitim için uygun malzemeye sahip olup, daha iyi eğitim almanıza olanak tanımaktadır. Ayrıca spor salonlarının ve eğitim için hizmet verilen salonların büyüklüğü, tasarımı da kursiyerlerin ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bir besyo hazırlık kursunda olması gereken diğer özellik de disiplindir. Eğitimin disiplin çerçevesinde yapılması, hem kursiyerlere hem de eğitmenlerin kendilerine gösterdiği saygıyı gösterir. Hazırlık kurslarında iki taraflı disiplinli davranılması, yapılan işin önemsenmesi ve hafife alınmaması önemli bir husustur. Daha iyi hizmet, daha kaliteli bir eğitim için disiplin vazgeçilmez bir unsurdur.

"<yoastmark

Esenyurt Besyo Kursu İçeriği

Esenyurt besyo hazırlık kursunun ilk hedefi üniversitede yer alan beden eğitimi ve spor bölümüne öğrenci yetiştirmektir. İster devlet olsun ister özel üniversite olsun, beden eğitimi bölümü bulunan üniversiteler için öğrencileri en iyi şekilde hazırlamaktadır. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim veren okullarda görev yapmak üzere beden eğitimi öğretmeni yetiştirilmesinde faydalı olmaktadır.

Sadece beden eğitimi bölümü değil aynı zamanda şu dallar için de eğitim verilmektedir:

  • POMEM (polis meslek eğitim merkezi)
  • PMYO (polis meslek yüksek okulu)
  • Bekçilik
  • MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi)

Hayaliniz polis, jandarma, bekçi olmak olabilir. Bu mesleklere başlamadan önce disiplinli ve sıkı bir çalışmanın gerekli olduğu bilinen bir gerçektir. Fiziksel ve ruhsal yönden gelişmenin spor aktiviteleriyle daha üst seviyeye çıktığının bilincinde olan eğitmenler ile kurs hizmetleri verilmektedir.

Seçeceğiniz mesleğe uygun eğitimin ve parkurun yer aldığı Esenyurt besyo hazırlık kursları ile siz de eğitimlere katılabilir ve geleceğinizin mesleğine bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Esenyurt besyo kursu ile hazırlanıp üniversitede tercih edebileceğiniz bölümler şunlardır;

Beden eğitimi öğretmenliği; besyo içerisinde öğrencilerin öncelikli tercihi beden eğitimi öğretmenliğidir. Öğrenim süresi 4 senedir. Gelecekte görev alınacak okuldaki öğrencilerin gelişimi için iyi bir eğitim almak önemlidir.  Devlet okullarında ve özel okullarında çalışma imkanı bulunmaktadır.

Antrenörlük; ilgi duyduğunuz alan ne ise ona göre bir bölüm seçmeniz önemli. Seçeceğiniz spor dalı basketbol, voleybol, futbol gibi her neyse ona göre eğitim verilmektedir. Bu spor dallarından birinde uzmanlık almanız sağlanmakta ve antrenör olarak görev almanız sağlanmaktadır.

Rekreasyon; oldukça geniş bir yelpazeye sahip bir bölümdür. Serbest zaman içerisinde yapılacak spor faaliyetlerini kapsar. Her mekan ve zaman içerisinde yapılabilecek tüm spor faaliyetlerini içerisinde barındırmaktadır. Bu bölümü bitirenler hem sorumlu hem de yönetici olarak görev alabilmektedir.

Spor Yönetimi; bu bölüm diğerlerinden farklılık göstermektedir. Yönetim hususunda daha çok eğitim verilmektedir. Kulüp, federasyon yönetimi gibi alanlarda gelişmeniz için sizleri eğitmektedir. Spor alanında farklı bir alan olsun, yönetme işi benim işim diyorsanız bu bölümü seçebilirsiniz.

İstanbul Esenyurt Besyo Parkuru

Besyo kursu, içerisinde bulunan çeşitli parkurlar ile eğitime katkıda bulunmaktadır. Böylece eğitim alan kursiyerlerin kendilerini daha iyi geliştirmelerine katkı sağlamaktadır. Esenyurt besyo parkurunun en önemli avantajı fiziki koşullarının elverişli olmasıdır. Hazırlandığınız sınav türü her ne olursa olsun siz de besyo parkuru ile yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Besyo kursu parkurları;

  • JAMYO (Jandarma astsubay meslek yüksekokulu) hazırlık parkuru
  • Subay-astsubat parkuru
  • Milli Savunma Üniversitesi hazırlık parkuru
  • PÖH (polis özel harekat) parkuru
  • POMEM (polis meslek eğitim merkezi) parkuru

Esenyurt Besyo Kurslarının Kazandırdıkları

Besyo hazırlık kursları kursiyerler için pek çok şey için söz verirler. Önemli olan vaatlerini yerine getirmede başarıları ve kursiyerlere kazandırdıklarıdır. Esenyurt besyo kursları bir kursiyer olarak sizlere şunları kazandırmaktadır:

  • Beden eğitimi öğretmenliği için gerekli eğitimi almak
  • Polis, bekçi, jandarma meslekleri için ön çalışma ve hazırlıkları tamamlamak ve sıkı bir şekilde bu mesleklere hazırlanmak
  • Özgüven sahibi bir birey niteliği kazanmak
  • Hayatta ve işte disiplinli bir birey olarak yetişmek
  • Kendini kanıtlamış bir birey olarak topluma katılmak
  • Beslenme ve uyku düzeni kazanmak
  • Çeşitli arkadaşlıklar kazanma ve çevre edinme gibi daha sayabileceğimiz pek çok alanda sizlere katkı sağlamaktadır.

Antrenman Planlamamız Nasıl Yapılmaktadır?

Antrenmanlarımız paket olarak hazırlanmamaktadır. Yani herkese aynı antrenman çeşidi ve türü yapılmaktadır. Her birey farklıdır. Yetenekleri, becerileri farklıdır. Bundan dolayı genel antrenman ve ısınmaların ardından size ve yeteneğinize uygun antrenman planlamaları yapılmaktadır.

Esenyurt Besyo Hazırlık Kursu olarak, öğrencilerimizin kapasitelerine göre  ayrı ayrı bireysel antrenman programları hazırlayıp gelişimlerinin üst seviyede olması için çaba göstermekteyiz. Bu yöntem genel antrenman yöntemlerine göre çok uzun ve yorucu bir antrenmandır. Fakat başarı oranı çok daha yüksektir.

Çalışmalarımız antrenmanlarımızın niteliğine göre açık spor alanlarında, kapalı spor salonlarında yapılmaktadır.

Antrenmanlarımız Ne Zaman Başlıyor?

Antrenmanlarımız adayların niteliğine ve durumuna göre antrenmana başlama zamanı değişebilmektedir. Antrenmanlara ve çalışmalara erken başlamanız sizleri yetenek sınavlarında, besyo parkurlarında, pomem ve spor lisesi sınavlarında rakiplerinizin önüne geçirmektedir.

Salon çalışmalarımızda koordinasyon(parkur) antrenmanları ağırlıklı olup, atletizm başta olmak üzere bir çok branşta (futbol, basketbol, hentbol, voleybol… vb) çalışmalar yapmaktayız.

Öğrencilerimiz arasında branşı olan öğrencilerimizi kendi branşlarında sınav sistemlerine hazırlayıp sınavlara hazır tutmaktayız. Bir çok branş için yetkin, bilgili ve deneyimli antrenörlerimiz vardır.

Branşı olmayan öğrencilerimiz  çeşitli sportif tersler yaparak öğrencimiz için en uygun branşı belirleyip çalışmalara devam ediyoruz. Branş sınavı olmayan üniversiteler içinde parkur, koordinasyon ve kondisyon antrenmanları yaptırarak beceri parkurlarından en yüksek puanı almanızı sağlıyoruz.

Sporcu Özgeçmişiminn Olması Zorunlu mu?

Sporcu özgeçmişi bazı üniversiteler için önemli olsa da bir çok üniversite için etkili değildir. Esenyurt besyo hazırlık kursu olarak sizi size en uygun üniversitelere yönlendirmekteyiz. Sporcu özgeçmişiniz var ise bazı üniversitelerde bu size avantaj sağlayabiliyor ve rakiplerinizden önde başlayabiliyorsunuz.

Esenyurt Besyo İletişim

Esenyurt besyo iletişim kanalları sizlere her türlü konuda yardımcı olmaktadır. Ancak kursların içeriği, parkurlar, kurs saatleri, kursiyerlere kazandırdıkları gibi daha pek çok konuda bilgi almak için iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.  Böylece merak ettiğiniz sorulara en kısa sürede cevap bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. Esenyurt besyo kursları iletişim kanallarından biri telefon numarasıdır. İlgili telefon numarasını arayarak istediğiniz konuda bilgi alma şansınız bulunmaktadır.

Bir diğer iletişim kanalı da besyo kursları için yüzlerce bilginin yer aldığı internet sitesidir. Bu internet sitesinde yer alan iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Ayrıca Mail yolu ile ulaşabileceğiniz gibi Whatsapp için kullanabileceğiniz telefon numarasını da bulabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an ulaşabilir ve merak ettiğiniz konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

İstanbul Besyo Hazırlık Kursu

Küçükçekmece Besyo Hazırlık Kursu

Adalar Besyo Hazırlık Kursu

Arnavutköy Besyo Hazırlık Kursu

Ataşehir Besyo Hazırlık Kursu

Avcılar Besyo Hazırlık Kursu

Bağcılar Besyo Hazırlık Kursu

Bahçelievler Besyo Hazırlık Kursu

Bakırköy Besyo Hazırlık Kursu

Başakşehir Besyo Hazırlık Kursu

Bayrampaşa Besyo Hazırlık Kursu

Beşiktaş Besyo Hazırlık Kursu

Beykoz Besyo Hazırlık Kursu

Beylikdüzü Besyo Hazırlık Kursu

Beyoğlu Besyo Hazırlık Kursu

Büyükçekmece Besyo Hazırlık Kursu

Çatalca Besyo Hazırlık Kursu

Çekmeköy Besyo Hazırlık Kursu

Esenler Besyo Hazırlık Kursu

Eyüpsultan Besyo Hazırlık Kursu

Fatih Besyo Hazırlık Kursu

Gaziosmanpaşa Besyo Hazırlık Kursu

Güngören Besyo Hazırlık Kursu

Kadıköy Besyo Hazırlık Kursu

Kağıthane Besyo Hazırlık Kursu

Kartal Besyo Hazırlık Kursu

Küçükçekmece Besyo Hazırlık Kursu

Maltepe Besyo Hazırlık Kursu

Pendik Besyo Hazırlık Kursu

Sancaktepe Besyo Hazırlık Kursu

Sarıyer Besyo Hazırlık Kursu

Silivri Besyo Hazırlık Kursu

Sultanbeyli Besyo Hazırlık Kursu

Sultangazi Besyo Hazırlık Kursu

Şile Besyo Hazırlık Kursu

Şişli Besyo Hazırlık Kursu

Tuzla Besyo Hazırlık Kursu

Ümraniye Besyo Hazırlık Kursu

Üsküdar Besyo Hazırlık Kursu ve

Zeytinburnu Besyo Hazırlık Kursu

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu