Formasyon Duyuruları

Erzurum Atatürk Üniversitesi Pedagojik Formasyon Duyurusu

Erzurum Atatürk Üniversitesi Formasyon ne zaman yapılıyor? Erzurum Atatürk formasyon duyurusu, formasyon haberi. 2022 Erzurum Atatürk Üniversitesi formasyon, Erzurum Atatürk pedagojik formasyon duyurusu aşağıdadır.

2022 Erzurum Atatürk Üniversitesi Üniversitesi Formasyon Duyurusu

Erzurum Atatürk Üniversitesi Formasyon Başvuru Detayları
BEDEN EĞİTİMİ KONTENJANI 60
BAŞVURU TARİHİ 07-15 Eylül 2022
SONUÇLARIN AÇIKLANMASI 19.09.2022
KAYIT TARİHİ 20-16 Eylül 2022
FORMASYON ÜCRETİ
Erzurum Atatürk Üniversitesi Formasyon Duyuru Dosyası 
2022 ERZURUM FORMASYON DUYURUSUNU GÖRÜNTÜLE
Erzurum Atatürk Üniversitesi Formasyon ONLİNE Başvuru
2022 ERZURUM FORMASYON ONLİNE BAŞVURUSU YAP

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Yerleştirme İşlemleri aşağıda yer alan hususlara bağlı olarak yapılacaktır;

  • Programa kabul edilecek öğrenci adaylarının yerleştirme işlemleri öğrencilerin mezun oldukları lisans programlarının Ağırlıklı Genel Not Ortalamalarına (AGNO) göre yapılacaktır. AGNO’larda virgülden sonraki iki hane dikkate alınacaktır.
  • Eşitlik olması halinde öncelikle mezuniyet yılı daha eski olanlara, eşitliğin devam etmesi halinde doğum tarihi daha eski olanlara öncelik verilecektir.
  • Not döküm (transkript) belgelerinde not ortalaması 100’lük sisteme göre olan adayların ortalamaları YÖK Dönüşüm Tablosu’na göre 4’lük sisteme dönüştürülecektir.
  • Yerleştirme sonuçlarına, öğrenci adayları öğrenci bilgi sistemi üzerinden ulaşabilirler. Ayrıca sonuçlar Atatürk Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın ve Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi’nin web sayfalarından ilan edilecektir.
  • Yerleştirme işlemleri sonunda programa kayıt hakkı kazanıp, belirtilen kayıt tarihlerinde kayıtlarını yaptırmayan adaylar, daha sonra yapılacak ek yerleştirmede dikkate alınmazlar.
  • Ek yerleştirme işlemleri, programa başvurup yerleşemeyen adaylar arasından yapılacaktır. İlk yerleştirmede kayıt hakkı kazanamayan adayların sonuç ilanından sonra öğrenci bilgi sistemi (ÖBS) üzerinden ek yerleştirme talebinde bulunmaları gerekmektedir. Ek yerleştirme talebinde bulunmayan adaylar 1. ve 2. ek yerleştirmelerden yararlanamayacaklardır.
  • Yerleştirme işlemleri yapılırken herhangi bir alanda boş kalan kontenjanlar, öğretim elemanı sayısı ve rehber öğretmen sayısı yeterli olmak kaydıyla diğer alanlara aktarılabilecektir.l

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu