Besyo Online Kayıtlar

Erzurum Atatürk Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Online Önkayıt

Erzurum Atatürk Üniversitesi Besyo Spor Bilimleri Online Önkayıt

Online Başvuru Tarihleri: 22 Temmuz – 2 Ağustos

Başvuru yapacak adayların 2018 veya 2019-TYT puanının en az 150 olması, (Engelli adayların TYT sınavına girmiş ve en az 100 puan almış olmaları) gerekmektedir.

ONLİNE BAŞVURU YAP

a) Başvurular https://www.ozelyetenek.com.tr/ web sayfası üzerinden online kayıt yoluyla belirtilen tarihler arasında yapılacaktır.

b) Adayların online kayıt esnasında biyometrik fotoğraf kullanmaları zorunludur. (Yeni nüfus cüzdanı veya pasaport için istenilen, beyaz fonda ve desensiz olmalıdır).

c) Adaylar programlarda ilân edilen spor branşlarından sadece bir tanesinden başvuru yapabilir.

d) Adaylar; Spor Bilimleri Fakültesinin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü, Antrenörlük Eğitimi Bölümü (Örgün Öğretim ve İkinci Öğretim), Rekreasyon Bölümü (Örgün Öğretim ve İkinci Öğretim) ve Spor Yöneticiliği Bölümü (Örgün Öğretim ve İkinci Öğretim) programlarında belirlenmiş branş ve kontenjanlara başvurabilirler.

e) Her aday programlarda belirtilen branş ve cinsiyet kontenjanını gösteren tabloları da göz önünde bulundurarak kendi öncelik sırasına göre bölüm tercih veya tercihlerini yapabilir.

f) Web üzerinden online olarak başvurusunu tamamlayan adaylar kayıt sonunda alacakları ve kendilerine ait ıslak imzalı başvuru formunu ve ekinde istenen tüm belgeleri belirtilen tarihte  mesai bitimine kadar Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki Spor Bilimleri Fakültesi Kayıt Ofisine şahsen veya resmi vekili yoluyla teslim edeceklerdir.

g) Online kayıt işlemlerinde doğabilecek aksama vb. durumlarda kayıtlar, belirtilen Ön Kayıt ve Evrak Teslimi süresinde, Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Spor Bilimleri Fakültesi Kayıt Ofisinde yapılacaktır.
h) Adaylar bölüm tercihlerini yerleştirme puanları ilanından sonra almış oldukları puanı da gözönünde bulundurarak yapacaklardır.

ONLİNE BAŞVURU YAP

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu