Besyo Güncel Haberler

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Önemli Duyuru !

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Yetenek sınavı ile ilgili yayımladığı kılavuzda düzeltme yaptı. Üniversite Yetkilileri bize mail atarak yaptıkları değişikliği bize bildirerek siz takipçilerimizle paylaşmamızı rica ettiler.

Yayımlanan kılavuzda yapılan değişiklik spor lisesi çıkışlı adayları ve milli sporcuları etkilemektedir. Yayımlanan ilk kılavuza göre Spor Lisesi çıkışlı adaylar ile Milli Sporcu olan adayların yetenek sınavına başvuru yapabilmeleri için Ygs sınavından en az 145 puan almaları gerekmekteydi. Yayımlanan ilk kılavuzdaki not şu şekildeydi : düzce besyo

Yapılan düzeltme sonrası Spor Lisesi Mezunu adaylar ile Milli Sporcu olan adayların başvuru yapabilmeleri için Ygs sınavından en az 150 puan almaları gerekmektedir. Güncellenen kılavuzdaki not aynen şöyledir : düzce besyo güncellemeBazı okurlarımız 5 puan da nedir diyebilir fakat değil 5 puanın 1 puanın bile çok şey değiştirebildiği bu sistemde 5 puanın çok büyük bir önemi vardır. Sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyoruz. Ayrıca bu düzeltmeyi yapmamızı sağlayan Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Karacabey hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi bildiriyoruz.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu