Formasyon Duyuruları

Artvin Üniversitesi Pedagojik Formasyon Duyurusu

Artvin Üniversitesi Pedagojik Formasyon Duyurusu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemizde 3. ve 4. sınıfta öğrenim gören öğrenciler ile Mezunlar (Üniversitemiz ve Diğer Üniversiteler) İçin Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı düzenlenecektir. Program Güz ve Bahar Dönemleri olmak üzere iki dönem süresince örgün eğitim şeklinde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Ön kayıtlar online olarak 3 Ekim 2019 tarihine kadar aşağıda linki verilen başvuru adresinden yapılacaktır. Adaylar başvuruda oluşabilecek teknik sorunlar nedeniyle mağduriyet yaşamamaları için başvurularını son güne bırakmamaları önerilmektedir.

Öğrenci Alım Koşulları;

Programa başvuracak adayların; Genel Akademik Not Ortalaması 4 üzerinden en az 2.00, 100 üzerinden en az 60 puan olması gerekmektedir.

Kontenjandan fazla başvuru olması durumunda öğrenci kabulü not ortalaması değerlendirilerek yapılacaktır. Her bir alan için ayrı ayrı sıralama yapılacak ve belirlenen kontenjan için asil ve yedek listeler ilan edilecektir.

Asil listede ilk olarak 4. sınıf öğrencilerine öncelik verilecektir. Belirlenen kontenjanda boşluk olması durumunda 3. sınıf öğrencilerine not ortalamasına göre kazanma hakkı verilecektir.

Başvurusu 4 kişiden az olan bölümler için program açılmayacaktır.

Öğrencilerin ön kayıt sırasında bildirdiği bilgi ile kesin kayıt esnasında sunduğu belgelerde tutarsızlık olduğu takdirde öğrenci kesin kayıt hakkını kaybedecektir.

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler

  1. Öğrenci belgesi ve not döküm (transkript) belgesi (mezunlar için diploma aslı ve fotokopisi ile transkript)
  2. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  3. İki adet vesikalık fotoğraf
  4. Taahhütname (kesin kayıt esnasında verilecektir)
  5. Öğrenim ücretinin birinci taksitinin ödendiğine ilişkin banka dekontu

Eksik evrak ile kayıt işlemi yapılmayacaktır.

Başvurular şahsen veya noterden alınan vekâletname yolu ile yapılacaktır.

Program Ücreti ve Ödeme Tarihleri

Pedagojik Formasyon Öğrenim ücreti dönemlik 1.027 TL olarak belirlenmiştir. Güz Dönemi ödemesi 7 – 11 Ekim 2019 tarihlerinde yatırılarak dekontu kesin kayıt esnasında teslim edilmelidir. Öğrenim ücretinin ikinci taksiti ise Bahar Dönemi başında yatırılacaktır.

Öğrenim Ücreti yatırılırken; adayın Ad soyad bilgileri, TC Kimlik No ve “Formasyon Güz Dönemi Yeni Kayıt” açıklamasıyla yatırılması gerekmektedir. Ücret kesin kayıt yapıldıktan sonra iade edilmez.

Ön kayıt yapmak için lütfen BURAYA.

Ayrıntılı takvim için lütfen BURAYA.

Öğretmenlik alanlarına yönelik kontenjanlar daha sonra açıklanacaktır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu