Besyo Güncel HaberlerBesyo Yetenek Sınavları

Amasya Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Sonuçları 2016

Amasya Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Sonuçları  açıklandı. Amasya Üniversitesi Besyo Yetenek Sınav Sonuçlarına aşağıdaki bağlantıları kullanarak ulaşabilirsiniz. Kazanan tüm adayları tebrik ediyoruz.

Ayrıca sonuç açıklama sayfasında şu cümlelere yer verildi :

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği   programına öğrenci seçimi için yapılan Özel Yetenek Sınavı Yerleştirme Puanı (YP) hesaplanmasında kullanılan bilgiler ile hesaplanan Yerleştirme Puanı ve sonuç ekteki belgede verilmiştir. İlgili belgede yer alan adaylara sonuçlara itirazlar Beden eğitimi  ve spor öğretmenliği  bölümü 2016-2017 Öğretim Yılı Özel yetenek sınav kılavuzunda yer alan kurallar çerçevesinde 22.07.2015 tarihi saat 17:00’a kadar Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığına şahsen yapılması gerekmektedir.

Asil listeden kazananların kesin kayıtları; Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen takvimde yer alacak tarihler çerçevesinde, fakülte tarafından belirlenecek günlerde mesai saatleri içinde Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrenci İşleri Bürosunda yapılacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını ve kesin kayıtla ilgili duyuruları üniversitemiz internet adresinden takip etmek zorundadırlar. Sınav sonuçları adaylara yazılı olarak gönderilmeyecektir.

ERKEK ADAYLAR SONUÇ LİSTESİ

BAYAN ADAYLAR SONUÇ LİSTESİ

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu