2018 Besyo Yetenek Sınavları

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Özel Yetenek Sınav Kılavuzu 2018

Başvuru için Gerekli Belgeler
1. Başvuru Formu; AİÇÜ resmi internet sitesinden temin edilecektir (www.agri.edu.tr). (Başvuru formu içerisinde var olan sağlık durumu beyanının aday tarafından imzalanarak formun teslim edilmesi gerekmektedir).
2. 2 Adet Fotoğraf: 4.5×6 cm boyutunda son altı ay içinde, önden, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde, kılık kıyafet mevzuatına uygun çekilmiş fotoğraf (Fotoğrafların arkasına adayın T.C. Kimlik No’su, Adı ve Soyadı yazılmalıdır).
3. T.C. Nüfus Cüzdanının Aslı veya Aslı ile Aynı Olduğuna Dair Tasdikli Bir Adet Fotokopisi (T.C. Vatandaşlık Numarası yazılı ve Fotoğraflı olma şartı vardır)
4. Lise Diploması veya Aslı İle Aynı Olduğuna Dair Tasdikli Bir Nüshası; Farklı nedenlerle lise diploması bulunmayan adayların diploma yerine mezun oldukları okuldan aldıkları mezuniyet belgeleri, henüz mezun olamamış ancak mezun durumda olan adayların okul idaresinden onaylı durumlarını belirten öğrenci durum belgeleri başvuru esnasında kabul edilecektir. İbraz edilen mezuniyet belgesi veya diploma üzerinde kesinlikle adayın hangi alan, kol veya bölümden mezun olduğu belirtilmiş olmalıdır!
5. 2018 YKS Sonuç Belgesi
6. Millilik Belgesi; Milli sporcular için… (Milli Sporcu Belgesi, 12.05.2011 tarih ve 27932 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe konulan “Milli Sporcu Belgesi Verilmesi Hakkında Yönetmelik” e uygun olarak A, B ve C Sınıfı Milli Sporcu Belgesi).

7. Engelli Sağlık Kurulu Raporu; Engelli adaylar için…(Engelli Sağlık Kurulu Raporu’nun, Sağlık Bakanlığına bağlı Engelli Sağlık Kurulu Raporu Vermeye Yetkili Sağlık Kuruluşlarından herhangi birinden alınmış olması gerekmektedir).
8. Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Belgesi; Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını adaylar için… (SGK İl Müdürlüklerinden alınan hak sahiplik belgesi veya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı’ndan alınan ücretsiz seyahat kartı)
Önemli! Adayların, Özel Yetenek Sınavı parkur denemeleri ve tanıtım hizmeti ücretinin ödendiğine dair banka dekontunun (250,00 TL/ VAKIFBANK-Ağrı Şubesi, İBAN: TR71 0001 5001 5800 7299 7184 35 veya HESAP NO: 001 5800 7299 7184 35) bir nüshasını sınav başvuru için gerekli evraklar ile birlikte görevlilere ibraz etmeleri gerekmektedir.
Not: Tüm belgelerin nüshaları (fotokopileri), aslının görülmesi koşuluyla müdürlüğümüz tarafından onaylanabilmektedir. Çıktı ve fotokopi işlemleri de Belge Kontrolü ve Kesin Kayıt esnasında kayıt esnasında yapılabilmektedir.

3.3. Başvuru İçin Gerekli Belgelerin Teslimi
Başvuru formu ve gerekli belgeler, 06-08 Ağustos 2018 tarihleri arasında saat 17.00’a kadar bireysel olarak veya adayın bir yakını tarafından başvuru bürosuna teslim edilebilir. Bir kişi birden fazla aday için işlem yapabilir. Posta ile veya eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilemez.
Başvuru formunda beyan edilen bilgiler ile başvuru belgelerindeki bilgilerin çelişmesi durumunda adayların başvurusu reddedilecektir.
Başvuru evrakları yarım kapaklı dosya içerisinde yukarıda belirtilen sıraya göre düzenlenmiş olarak teslim edilmelidir.

KILAVUZU GÖRÜNTÜLE

AĞRI HAYALİM BESYO KURSUMUZUN KAYITLARI DEVAM ETMEKTE İLETİŞİM:  0544 219 01 32 @hayalim_besyo2018

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu