Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Yüzme Antrenörlük Kursu Açılacaktır

8-12 AĞUSTOS 2022 ANKARA İlimizde 2. Kademe yüzme antrenörlük Kursu açılacaktır

Antrenör Eğitimi Yönetmeliği gereğince bu kursa sadece,

• E-Devlet Kapısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden 2. Kademe yüzme denklik başvurusu SEDB tarafından onaylananlar, Veya

• 2. Kademe Temel Eğitim Sınavını başarıyla tamamlayanlar katılabilecektir. (1. Kademe Antrenörlük Belgesi üzerinden 1 yıl geçmiş olması ve 1. Kademe antrenörlük belgesine sahip olduktan sonra en az 1 seminer belgesi gerekmektedir.)

– Kurs sırasında havuz içi uygulamalar yapılacağından, adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antrenmanlı olmaları gerekmektedir.

• Kurs Yeri: Ümitköy Spor Kopmleksi – Koru, 2647. Sokak, Ankaralılar Cd.No:1 Çankaya/Ankara

• Kurs Eğitim Tarih Aralığı: : Adaylar 8 AĞUSTOS Pazartesi günü saat 11:00’da havuz malzemeleri ile Ümitköy Spor Kompleksi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir. 12 AĞUSTOS 2022 Cuma günü tüm derslerden sınav yapılacak ve kurs sona erecektir.

• Başvuru Tarihi: 25-29 TEMMUZ 2022 Spor Bilgi Sistemi üzerinden başvurularını gerçekleştirdikten sonra son başvuru gününe kadar ödeme yapmayan kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Katılan Adaylarda;

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek uzuv kaybının olması veya Uzuvlardan herhangi birinin işlevini yerine getirememesi, görme, işitme ve konuşma engeli veya akıl hastalığı ile malul bulunmaması gerekmektedir.

KAYIT VE KABUL İŞLEMLERİ

1. Kurs Başvurusu: E-Devlet Giriş/Gençlik ve Spor Bakanlığı/Spor Bilgi Sistemi/ Uygulamaya Git/Spor Elemanı/Kurs Başvurusu/Antrenör şeklinde yapılacaktır.

2. Adaylar başvuru yapma ve ücret ödeme işlemini 29 TEMMUZ 2022 mesai bitimine kadar tamamlamalıdır.

NOT: Kurs için başvuru evrakları E-devlet kapısı, Spor Bilgi Sistemi üzerinden yüklenecektir. Ayrıca Federasyona fiziki olarak göndermenize veya kursun gerçekleşeceği yere getirmenize gerek yoktur.

ÖDEME BİLGİSİ :

• BESYO Denklik başvurusunda bulunup başvurusu onaylanan kişiler için 2. Kademe Uygulama Eğitimi Kurs Ücreti 300 TL.

• Temel Eğitimden Başarılı olup 2. Kademe Uygulama Eğitimi Kursuna Katılacaklar İçin Kurs Ücreti
2.800,00TL Para yatırma işlemi Garanti Bankası Şubelerinden ya da Garanti İnternet Bankacılığı kullanarak yapılmalıdır.

-Şubeden yapılan ödemelerde, “Fatura Ekranından-Spor Federasyonları Ödemesi” olduğu belirtilerek, sadece TC Kimlik numarası veya Referans kodu ile ödeme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeniz geçerli olmayacaktır.

– İnternet Bankacılından ise, İşlemler-Ödemeler-Fatura-Fatura Ödeme-Abone No ile Ödeme – Kurum; Sigorta ve Özel Firma Ödemeleri-Spor Federasyonları Ödemeler-TCKN ve Referans kodu girilerek ödeme yapılabilir.

IBAN numarasına yatırılan ödemeler KABUL EDİLMEYECEKTİR

NOT: Kontenjan sayısı Spor Bilgi Sistemi üzerinden belirlenmiştir. Kontenjan dolduğunda sistem otomatik olarak kapanacaktır.

ÖNEMLİ DUYURU ;

( Bu duyuru sadece bütünlemeye gelecek adayları ilgilendirmektedir) Bütünleme sınavına girecek adaylar belirtilen günde bütünleme sınavlarına gireceklerdir. Yanlarında, başarısız olduğu kursun, sınav sonuçlarını ibraz etmek zorundadırlar. Verilere spor bilgi sisteminden ulaşabilirler. Adaylar, başarısız oldukları dersin eğitimine katılmak zorundadırlar.

Devamsızlık hakkı bulunmamaktadır. Tüm sınavlar 12 AĞUSTOS sınav komisyonu tarafından yapılacaktır.

Kurs Programı:

  • 9-10 ağustos Teknik Taktik
  • 11 ağustos Antrenman Planlanması
  • 11 ağustos Özel Antrenman Bilgisi
  • Kurs Yeri: Ümitköy Spor Kopmleksi – Koru, 2647. Sokak, Ankaralılar Cd.No:1 Çankaya/Ankara

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu