Besyo Güncel Haberler

Voleybol Federasyonun Denklik Başvurusu Hakkındaki Duyurusu

Voleybol Federasyonu denklik başvuruları hakkında duyuru yayınlandı.

Denklik başvuruları yapılırken geçerli ve güncel e-posta adresi ve telefon numaralarının sisteme girildiğinden emin olunması gerekmektedir.

Federasyonumuz tarafından yapılan onay ve ret işlemleri, başvuranın e-posta adresine otomatik olarak düşmektedir. Buna ek olarak denklik başvurusunda bulunanların, e-Devlet hesapları üzerinden de süreci takip etmeleri gerekmektedir.

Islak imzalı ve mühürlü transkriptle yapılan başvurularda, sisteme yüklenen transkriptin federasyonumuza postalanması gerekmektedir. QR kodlu transkript ile yapılacak başvurularda ise transkriptin sisteme yüklenmesi yeterlidir. Bununla birlikte daha önce yapılan, ancak reddedilen başvuruların güncellenerek yenilenmesi gerekmektedir.

Lütfen başvurularınızı yaparken aşağıdaki hususlara dikkat ediniz:

  1. Doğru İletişim Bilgileri: Denklik başvurularında kullanılan e-posta adresi ve telefon numarasını geçerli ve güncel olduğundan emin olunuz. Federasyonumuz tarafından yapılan onay ve ret işlemleri, başvuranın e-posta adresine otomatik olarak düşecektir.
  2. e-Devlet Hesapları: Başvuru sahipleri, süreci daha yakından takip etmek için e-Devlet hesapları üzerinden de bilgilerini kontrol etmelidirler.
  3. Transkript Gönderimi: Islak imzalı ve mühürlü transkriptle yapılan başvurularda, sisteme yüklenen transkriptin federasyonumuza postalanması gerekmektedir. QR kodlu transkript ile yapılan başvurularda ise transkriptin sisteme yüklenmesi yeterlidir.
  4. Güncelleme Gerekliliği: Daha önce yapılan, ancak reddedilen başvuruların güncellenerek yenilenmesi gerekmektedir.

Başa dön tuşu