Besyo Hazırlık Kursları

Silopi Besyo Hazırlık Kursu

Silopi Besyo Hazırlık Kursu

Silopi besyo hazırlık kursu, sizleri besyo parkurlarına, besyo spor bilimleri yetenek sınavına, bekçilik sınavlarına, polislik pomem, paem ve askeri sınavlara hazırlamak için deneyimli ve alanında uzman antrenörler ile sizleri bekliyor. İletişim için; 0544 410 17 28

Silopi Besyo hazırlık kursu Silopi ili içerisine yaşan gençleri en şekilde Besyo yetenek sınavlarına, Besyo parkurlarına spor akademilerine hazırlayan en önemli hazırlık kurslardandır. Besyo hazırlık kursları Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi, Spor Yöneticiliği ve Rekrasyon gibi bölümleri düşünen adayları hem fiziksel hem de mental olarak hazırlanmanıza yardımcı olur. Böylece sizlerin üniversite kazanma ihtimalinizi çok daha fazla olarak yükselir.

Silopi Besyo Hazırlık Kursu sizi hangi üniversitelerin Besyo parkurlarına hazırlıyor?

Her insanın yeteneği ve özellikleri aynı değildir. Dolayısıyla her insanın her alanda başarılı olması söz konusu olamaz. Bilgili ve deneyimli antrenörlerimiz çeşitli testler ve çalışmalar sonucunda sizin sahip olduğunuz özelliklere ve yeteneklere göre hazırlamaktadır.

Ülkemizde birçok ilde bulunan üniversitelerin Besyo parkurları birbirinden farklı olabiliyor. Bu durumda önemli olan şey size sadece antrenman yaptırmak değil. Doğru antrenman yapmak ve yetenekleriniz ve ilginiz ölçüsünde ilgili üniversitenin ve spor akademisinin yetenek sınavı Besyo parkuruna girmenizi sağlamak oldukça önemlidir. Örneğin dayanıklılığı yüksek ama çevikliği ve çabukluğu düşük olan bir adayı dayanıklılık yeteneğini ölçen bir parkuru içeren Besyo parkuru sınavına götürmek doğru olmayacaktır. Dolayısıyla doğru antrenman, doğru hazırlık ve doğru Besyo parkuruna girmek oldukça önemli.

Silopi Besyo Pomem Bekçilik sınavlarına hazırlık kursumuzun amacı nedir?

Kursumuzun ana hedefi sizi hayallerinize kavuşturmaktır. Dolayısıyla bize hayalinizi söyleyin biz sizi hazırlayalım. Spor akademisi, besyo parkuru, pomem sınavı, paem sınavı, bekçilik sınavlarına sizi en etkili şekilde hazırlıyoruz. Hazırlıklarımız ve antrenmanlarımız sadece fiziksel değil aynı zamanda mental ve psikolojik olarak ta yapılmaktadır. Ayrıca TYT ve AYT sınavları konusunda da sizlere rehberlik ediyoruz.

Silopi Besyo Hazırlık kursunu kimler tercih etmeli?

  • Besyo ve spor akademisini kazanmak isteyen adaylar
  • Spor bilimleri fakültelerini kazanmak isteyen adaylar
  • Bekçilik sınavına hazırlanan kişiler
  • Polislik sınavlarına yani Pomem ve Paem sınavlarına hazırlanan öğrenciler
  • Askeri sınavlara hazırlanan adaylar

Antrenman Planlamamız Nasıl Yapılmaktadır?

Antrenmanlarımız paket olarak hazırlanmamaktadır. Yani herkese aynı antrenman çeşidi ve türü yapılmaktadır. Her birey farklıdır. Yetenekleri, becerileri farklıdır. Bundan dolayı genel antrenman ve ısınmaların ardından size ve yeteneğinize uygun antrenman planlamaları yapılmaktadır.

Silopi Besyo Hazırlık Kursu olarak, öğrencilerimizin kapasitelerine göre  ayrı ayrı bireysel antrenman programları hazırlayıp gelişimlerinin üst seviyede olması için çaba göstermekteyiz. Bu yöntem genel antrenman yöntemlerine göre çok uzun ve yorucu bir antrenmandır. Fakat başarı oranı çok daha yüksektir.

Çalışmalarımız antrenmanlarımızın niteliğine göre açık spor alanlarında, kapalı spor salonlarında yapılmaktadır.

Antrenmanlarımız Ne Zaman Başlıyor?

Antrenmanlarımız adayların niteliğine ve durumuna göre antrenmana başlama zamanı değişebilmektedir. Antrenmanlara ve çalışmalara erken başlamanız sizleri yetenek sınavlarında, besyo parkurlarında, pomem ve spor lisesi sınavlarında rakiplerinizin önüne geçirmektedir.

Salon çalışmalarımızda koordinasyon(parkur) antrenmanları ağırlıklı olup, atletizm başta olmak üzere bir çok branşta (futbol, basketbol, hentbol, voleybol… vb) çalışmalar yapmaktayız.

Öğrencilerimiz arasında branşı olan öğrencilerimizi kendi branşlarında sınav sistemlerine hazırlayıp sınavlara hazır tutmaktayız. Bir çok branş için yetkin, bilgili ve deneyimli antrenörlerimiz vardır.

Branşı olmayan öğrencilerimiz  çeşitli sportif tersler yaparak öğrencimiz için en uygun branşı belirleyip çalışmalara devam ediyoruz. Branş sınavı olmayan üniversiteler içinde parkur, koordinasyon ve kondisyon antrenmanları yaptırarak beceri parkurlarından en yüksek puanı almanızı sağlıyoruz.

Sporcu Özgeçmişiminn Olması Zorunlu mu?

Sporcu özgeçmişi bazı üniversiteler için önemli olsa da bir çok üniversite için etkili değildir. Silopi besyo hazırlık kursu olarak sizi size en uygun üniversitelere yönlendirmekteyiz. Sporcu özgeçmişiniz var ise bazı üniversitelerde bu size avantaj sağlayabiliyor ve rakiplerinizden önde başlayabiliyorsunuz.

Besyo Hazırlık Kursumuzda hangi sınavlar için hazırlık imkanları vardır?

  • Beden Eğitimi hazırlık kursu
  • Antrenörlük ve spor yöneticiliği hazırlık kursu
  • Bekçilik sınavına hazırlık kursu
  • Pomem sınavına hazırlık kursu
  • Paem sınavına hazırlık kursu

Besyo hazırlık kursu seçiminde nelere dikkat etmeliyiz?

Besyo hazırlık kursu seçimi oldukça önemli bir husustur. Çünkü seçeceğiniz kurs geleceğinizi şekillendirmenize yardımcı olacaktır. Besyo hazırlık kursu seçerken dikkat etmeniz gerekenler;

  • Kursun kalitesi ve antrenör sayısına bakmanız önemlidir. Ne kadar çok branşta antrenör varsa şansınızı o kadar yükselir.
  • Antrenörlerin mesleki deneyimleri ve tecrübelerine dikkat etmelisiniz.
  • Kullanılan antrenman yöntemlerine ve bireysel antrenman yapıp yapmadıklarına dikkat etmelisiniz. Herkesin yeteneği ve özelliği farklı olduğundan genel antrenmanlar dışında bireyin kendisine özgü antrenman yaptırmaları önemlidir.
  • Besyo kursunun ücreti araştırılmalıdır.
  • Antrenman ve çalışmalarının nerede yapıldığı oldukça önemlidir. Bundan dolayı nerelerde ne zaman antrenman yapıldığı bilgisinin edinin.
  • Besyo hazırlık kursunun geçmiş yıllardaki başarı oranı çok önemlidir. Bundan dolayı kayıt yapacağını besyo hazırlık kursunun önceki yıllardaki başarı oranı önemlidir.

Besyo Hazırlık Kursları Gerekli midir?

Besyo hazırlık kurslarına gitmek zorunlu değildir. Ama büyük bir gerekliliktir. Besyo kazanan adayların çok büyük bir çoğunluğu besyo kurslarına giden adaylardır. Besyo kurslarına gitmek besyo kurslarına gitmeyen adaylara göre şansınızı çok büyük oranda arttırmaktadır. Geleceğini yönlendirmek ve belirlemek isteyen, spora ilgisi olan ve bu yönde ilerlemek isteyen gençler için BESYO bölümü oldukça mantıklıdır.

Besyo kurslarının avantajları nelerdir?

BESYO kurslarının avantajları tamamen hızlı ve etkili bir şekilde sunduğu hizmetleridir. Bu hizmetler; öğrencileri doğrudan sınava hazırlar ve yüksek başarı sağlamaları noktasında onlara yardımcı olur. Bununla beraber takım olmanın bilincini öğrenmeniz çok önemlidir. BESYO kursları bu bilinci de öğrencisi için aşılar ve beraber çalışma imkanı sağladığı diğer takım arkadaşları ile de iletişimlerini güçlendirir. Bu sebeple kursların avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

Spor Bilimleri, spor akademileri Besyo yetenek sınavları nasıl yapılıyor?

Besyo parkurları diğer bir deyişle Besyo yetenek sınavları farklılık göstermektedir. Kimi üniversitelerde tüm adaylar için ortak bir Besyo parkuru hazırlanır ve tüm adayları bu parkura girer. Bazı üniversiteler ve bazı üniversitelerin bölümlerinde ise ayrıca olarak branş sınavları da yapılabilmektedir. Branş sınavları atletizm, futbol, basketbol, masa tenisi, tenis, jimnastik voleybol gibi birçok branşta yapılıyor. Silopi Besyo hazırlık kursu sizi bu Besyo parkurlarına ve yetenek sınavlarına hazırlayarak bir spor adamı olmanız yönünde size büyük bir imkân ve destek sağlıyor.

Silopi Besyo hazırlık kursu, pomem, pöh hazırlık kursu ücretleri ne kadar?

Besyo kurslarımızda, pomem hazırlık kurslarımızda, askeri sınavlara hazırlık kurslarımızda sizler için en uygun fiyatı belirliyoruz. Kurs ücretimiz değişkenlik göstermekte olup en uygun fiyat teklifini almak için Silopi Besyo hazırlık kursumuzla iletişime gelebilirsiniz.

Silopi Besyo hazırlık kursu hangi Besyo, spor bilimleri yetenek sınavlarına öğrenci hazırlıyor?

Kursumuzda Besyo ve spor bilimleri fakültelerinde bulunan tüm bölümlere öğrenci hazırlama ve yetiştirme kurslarımız ve antrenmanlarımız bulunuyor. Silopi Besyo hazırlık kursunda öğrenci hazırladığımız Besyo bölümleri şunlardır;

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği
  • Antrenörlük Eğitimi
  • Spor Yöneticiliği
  • Rekrasyon
  • Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor

Silopi Besyo hazırlık kursu, beden eğitimi hazırlık kursu sizleri spor akademilerine, besyolara ve spor bilimleri fakültelerine hazırlamanın yanı sıra pomem sınavlarına, paem sınavlarına hazırlar.

Silopi Pomem Hazırlık Kursu  olarak sizi en iyi ve en uygun şekilde pomem sınavlarına hazırlıyoruz. Pomem sınavı nedir?

Pomem Polis Meslek Eğitim Merkezleri polis memuru yetiştirmek üzere mesleki eğitim veren kurumlardır. Özetle Silopi Besyo hazırlık kursu sizleri Pomem sınavlarına da en iyi şekilde hazırlar.

Silopi Besyo Pomem paem beden eğitimi polislik hazırlık kursu olarak aşadağıki antrenmanları uyguluyoruz;

  • İnterval antrenman
  • Fartlek antrenmanı
  • Tepe, Yükseklik antrenmanı
  • Tempo antrenmanları gibi bir çok antrenman yöntemlerini uygulayarak sizleri en şekilde Besyo, polis akademisi, beden eğitimi sınavlarına, paem sınavlarına, pomem sınavlarına hazırlar.

Silopi ilçemizde Besyo bulunuyor mu?

Şırnak iline  bağlı Silopi ilçemiz ilimizde bulunan Şırnak üniversitende Besyo  yani Beden Eğitimi ve Spor Yüksek okulu bulunmaktadır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu