Besyo Yetenek Sınavları

Kırıkkale Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Sonuçları

2021 Kırıkkale Besyo Spor Bilimleri Yetenek Sınavı Sonuçları

Web sitemizde hala güncelliğini koruyan ve başvuru işlemlerinden önce Kırıkkale Üniversitesi Senatosu onayıyla yayımlanmış olan Kırıkkale Üniversitesi, Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme Sistemi Kılavuzunda da belirtildiği üzere aşağıdaki işlem basamakları uygulanmıştır.

  1. Aşağıda sunulan KESİNLEŞMİŞ SONUÇ LİSTELERİNDE Yerleştirme Puanı,2021 YKS Kılavuzu ve 2021-2022 Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme kılavuzunda belirtilen esaslara göre hesaplanmış ve yerleştirme puanı sıralı listeden tercih sırasına göre bölümlere yerleştirme yapılmıştır.

2- Kesinleşmiş Sonuç Listelerine göre belirlenen bölümlere ait asıl ve yedek adayların kayıtları ve süreci ile ilgili bilgiler fakültemiz internet sayfasında ilan edilecektir ( https://sporbilimleri.kku.edu.tr ).

3- Bu listelerdeki  veriler, yasal süreler içinde ve kılavuzda belirtilen esaslara uygun olarak yapılan itirazların tamamı değerlendirilerek verilmiştir.  İtirazda bulunduğunuz verilerde herhangi değişikliğin olmaması, değerlendirmenin yapıldığı ve itirazınızın geçersiz olduğu anlamına gelmektedir.

4- KILAVUZDA BELIRTILEN TARIHLER VE SAATLER ARASINDA YAPILAN TÜM ITIRAZLAR DEĞERLENDIRILIRKEN, SISTEME YÜKLENEN BELGELER DIKKATE ALINMIŞTIR. İTIRAZ SÜRECINDE GÖNDERILEN BELGELER DEĞERLENDIRILMEYE ALINMAMIŞTIR (KILAVUZ-SAYFA 7). SISTEME, KILAVUZDA BULUNAN VE ILGILI BRANŞLARDA PUAN KARŞILIĞI OLABILMESI IÇIN ISTENEN BELGELERI YÜKLEMEYEN, SONRASINDA ITIRAZ SÜRECINDE E-POSTA ILE BELGE GÖNDEREN ADAYLARIN ITIRAZLARI DEĞERLENDIRILMEYE ALINMAMIŞTIR. SISTEME YÜKLEDIĞINIZ BELGELER (SPOR BILIMLERI FAKÜLTESI BAŞVURU (KKU.EDU.TR) INTERNET ADRESINDE ÇEVRIMIÇI OLARAK KONTROLÜNÜZE AÇIKTIR. BAŞVURU SÜRECINDE SIZLERDEN ISTENEN BELGELER KILAVUZDA AÇIKÇA BELIRTILMIŞTIR (KILAVUZ SAYFA-7 VE SAYFA 13-31).

5- Yapılan itirazların sonuçları ile ilgili ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır. Madde 3 ve Madde 4 teki açıklamalar yapılan itirazların tamamını kapsamaktadır.

6- Asıl ve Yedek adayların kayıt tarihleri 13-18 Eylül 2021 tarihleri arasındadır. Kayıt için gerekli belgeler ve kayıt için önemli hususlar, bilinmesi gerekenler en kısa sürede fakültemiz internet sayfasında ilan edilecektir.

7- Kesin kayıt hakkı kazanan asıl listedeki adayların aşağıdaki belgeleri kargo yoluyla fakültemiz adresine göndermesi ve kargonun fakültemize 10 Eylül 2021 Cuma günü saat 17:00 ye kadar ulaşması gerekmektedir. Fakültemiz, kargo ulaşımında yaşanacak aksaklıklarda sorumluluk kabul etmemektedir. Kesin kayıtlar sonrasında boş kontenjan kalması durumunda, yedek adaylardan da kayıt hakkı elde edecek adayların da mağduriyet yaşamamaları adına belgelerini kargo ile gönderime hazır şekilde tutmaları gerekmektedir.

–       KIRIKKALE ÜNIVERSITESI, SPOR BILIMLERI FAKÜLTESI, YAHŞIHAN KAMPÜS, ANKARA YOLU 7. KM. 71450 YAHŞIHAN/KIRIKKALE

KARGO İLE GÖNDERİLMESİ GEREKEN BELGELER

  1. Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Belgesi (E-Devlet’ ten alınacak Nüfus Kayıt Örneği-Belge E-Devlet sisteminde oluşturulurken Nüfus Kayıt Örneği Tipi, –Kişi-seçeneği seçilecektir, 18 yaşından küçükler için aile alınacaktır).
  2. 18 Yaşından küçükler için Spor Bilimleri Fakültesine kayıt yaptırmasına ailenin onay verdiğine dair noterden alınacak muvafakatname).
  3. 1 adet 4 x 6,5 cm ebadında son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf,
  4. 2021–TYT Sınav Sonuç Belgesi ya da 2020-TYT puanı 200 ve üzeri olan adaylardan 2021-YKS’nin hiçbir oturumuna girmeden 2021 yılında sadece Özel Yetenek Seçme ve Değerlendirme Sistemine başvuracak adayların 2020-TYT dönüştürülmüş puanını gösteren sınav sonuç belgesi.
  5. Spor alan-Kol mezunlarının, mezuniyet tarihlerini de gösteren belgenin aslı ya da noter onaylısureti (30.03.2012 tarihi itibarıyla mezun veya öncesinde öğrenim görmekte olan öğrenciler için) (Belgeler, okul müdürlüğünce de onaylanmış olabilir).
  6. Engelli Adaylar dadahil olmak üzere tüm adaylar için “Spor yapmasında sakınca yoktur” ibareli Sağlık Raporu ** (Herhangi bir Sağlık Kuruluşundan onaylı).

7- K.Ü. Spor Bilimleri Fakültesi eğitim programı şiddetli fiziksel aktiviteler içermektedir. Ayrıca, Spor Bilimleri Fakültesi’nde sürdürülen eğitim/öğretim programı yüksek şiddetli fiziksel aktivitelerin yanı sıra doğa sporları, su sporları gibi aktif katılmayı gerektiren bazı kamp derslerini içermektedir. Bu nedenle adayların eğitim süresince karşılaşılması muhtemel riskler konusunda her türlü sorumluluğun kendilerine ait olduğunu kabul etmiş olduklarına ilişkin imzalı dilekçe (18 yaşından küçük adaylar için, anne ya da babasının imzalı dilekçesi).

8- Sporcu Özgeçmiş Belgelerinin Aslı ya da noter tasdikli sureti.

Kesin kayıt için gerekli belgeler en kısa zamanda fakültemiz internet sayfasında (https://sporbilimleri.kku.edu.tr) ve Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı sayfasında (Kırıkkale Üniversitesi (kku.edu.tr) ilan edilecektir.

KESİNLEŞMİŞ SONUÇ LİSTELERİ
Antrenörlük Eğitimi Bölümü Beden Eğitimi ve Spor Öğr. Bölümü Rekreasyon Bölümü Yedek Listeler
KADIN ERKEK KADIN ERKEK KADIN ERKEK KADIN ERKEK
ENGELLİ ADAYLAR
Antrenörlük Eğitimi Bölümü Rekreasyon Bölümü

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu