Besyo Hazırlık Kursları

İzmir Besyo Hazırlık Kursu

İzmir’de Bulunan Besyo, Spor Bilimleri, Paem, Pomem Hazırlık Kursları

İzmir Ege Akademi Besyo Hazırlık Kursu

  • Adres: Mersinli Şehitler Caddesi 35130 Konak/İzmir Türkiye
  • İletişim: BERAT ÖZTÜRK 𝟎𝟓𝟑𝟎 𝟗𝟒𝟏 𝟑𝟏 𝟑𝟓 İBRAHİM AYGÜN 𝟎𝟓𝟓𝟓 𝟕𝟒𝟒 𝟗𝟒 𝟗𝟓
  • Kurs Ücreti ve Diğer detaylar için arayınız.

İzmir ULG Akademi Besyo Hazırlık Kursu

  • Adres: Yaşar Aksoy Sok. no:5 A Karşıyaka/İZMİR
  • İletişim: 05532960087-05543847161
  • Kurs Ücreti ve Diğer detaylar için arayınız.

İzmir GOLD Akademi Besyo Hazırlık Kursu

  • Adres: Şehitler Caddesi
  • İletişim: 0554 277 55 50
  • Kurs Ücreti ve Diğer detaylar için arayınız.

İzmir Besyo hazırlık kursu nedir?

İzmir besyo hazırlık kursları; Halk arasında spor akademisi olarak bilinen Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu yani BESYO yetenek sınavlarına ve ayrıca yeni adıyla Spor Bilimleri Fakültelerine  öğrenci öğrenci hazırlayan kurslardır.

İzmir Besyo hazırlık kurslarının amacı Besyo ve Spor Bilimleri fakültelerinin yetenek sınavlarına girecek olan adayları bu sınavlara hem fiziksel olarak hem de mental olarak hazırlamaktır.

Besyo ve Spor Bilimleri Fakültelerinin yetenek sınavları adayların birçok farklı yeteneğini test edebilmektedir. Yetenek sınavlarında adayların sürat, denge, hız, beceri, çeviklik, koordinasyon, kuvvet, kuvvette devamlılık, dayanıklılık yetenekler test edilmektedir. Tabi her üniversite farklı yetenekleri ölçen sınavlar yapabilmektedir. İzmir Besyo Hazırlık kurslarını bu yeteneklerinizi keşfedip geliştirerek sizleri yetenek sınavlarına hazır hale getirmeyi amaçlamaktadır.

İzmir Besyo Hazırlık Kurslarında hangi eğitimler ve antrenmanlar yaptırılmaktadır?

İzmir Besyo hazırlık kursları tarafından öncelikle yetenekleriniz ve becerileriniz keşfedilir. Üniversite tercihleriniz ise yetenekleriniz doğrultusunda şekillendirilir. Her üniversitenin yetenek sınavı farklı olduğundan sizleri doğru üniversitede sınava girmeye yönlendirmek kazanma ihtimalinizi yüksek oranda arttıracaktır.

Alanlarında uzman ve deneyimli antrenörlerin yeteneklerinizi keşfetmesinden sonra bu yeteneklerinizi çeşitli antrenman ve çalışmalarla maximum seviyeye getirilmesi sağlanacaktır. Yapılacak olan antrenmanlar ve çalışmalar kişiye göre değişmektedir. Kişiye özel çalışma programları hazırlanarak her adayın kendi performansını en üst seviyeye getirmesi amaçlanır.

İzmir Besyo hazırlık kursları hangi Besyo ve spor bilimleri bölümlerine öğrenci hazırlamaktadır?

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği
  • Antrenörlük Eğitimi
  • Spor Yöneticiliği
  • Rekreasyon
  • Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor gibi bölümlere öğrenciler hazırlamaktadır.
  • Ayrıca Spor Lisesi hazırlık kursu da bulunmaktadır. Bu sayede spor lisesine hazırlanan öğrencilerimiz de en iyi şekilde spor lisesi sınavlarına hazırlanmaktadır.

Antrenman Planlamamız Nasıl Yapılmaktadır?

Antrenmanlarımız paket olarak hazırlanmamaktadır. Yani herkese aynı antrenman çeşidi ve türü yapılmaktadır. Her birey farklıdır. Yetenekleri, becerileri farklıdır. Bundan dolayı genel antrenman ve ısınmaların ardından size ve yeteneğinize uygun antrenman planlamaları yapılmaktadır.

İzmir Besyo Hazırlık Kursu olarak, öğrencilerimizin kapasitelerine göre  ayrı ayrı bireysel antrenman programları hazırlayıp gelişimlerinin üst seviyede olması için çaba göstermekteyiz. Bu yöntem genel antrenman yöntemlerine göre çok uzun ve yorucu bir antrenmandır. Fakat başarı oranı çok daha yüksektir.

Çalışmalarımız antrenmanlarımızın niteliğine göre açık spor alanlarında, kapalı spor salonlarında yapılmaktadır.

Antrenmanlarımız Ne Zaman Başlıyor?

Antrenmanlarımız adayların niteliğine ve durumuna göre antrenmana başlama zamanı değişebilmektedir. Antrenmanlara ve çalışmalara erken başlamanız sizleri yetenek sınavlarında, besyo parkurlarında, pomem ve spor lisesi sınavlarında rakiplerinizin önüne geçirmektedir.

Salon çalışmalarımızda koordinasyon(parkur) antrenmanları ağırlıklı olup, atletizm başta olmak üzere bir çok branşta (futbol, basketbol, hentbol, voleybol… vb) çalışmalar yapmaktayız.

Öğrencilerimiz arasında branşı olan öğrencilerimizi kendi branşlarında sınav sistemlerine hazırlayıp sınavlara hazır tutmaktayız. Bir çok branş için yetkin, bilgili ve deneyimli antrenörlerimiz vardır.

Branşı olmayan öğrencilerimiz  çeşitli sportif tersler yaparak öğrencimiz için en uygun branşı belirleyip çalışmalara devam ediyoruz. Branş sınavı olmayan üniversiteler içinde parkur, koordinasyon ve kondisyon antrenmanları yaptırarak beceri parkurlarından en yüksek puanı almanızı sağlıyoruz.

Sporcu Özgeçmişiminn Olması Zorunlu mu?

Sporcu özgeçmişi bazı üniversiteler için önemli olsa da bir çok üniversite için etkili değildir. İzmir besyo hazırlık kursu olarak sizi size en uygun üniversitelere yönlendirmekteyiz. Sporcu özgeçmişiniz var ise bazı üniversitelerde bu size avantaj sağlayabiliyor ve rakiplerinizden önde başlayabiliyorsunuz.

İzmir Besyo Parkuru

Besyo kursu, içerisinde bulunan çeşitli parkurlar ile eğitime katkıda bulunmaktadır. Böylece eğitim alan kursiyerlerin kendilerini daha iyi geliştirmelerine katkı sağlamaktadır. İzmir besyo parkurunun en önemli avantajı fiziki koşullarının elverişli olmasıdır. Ayrıca hazırlandığınız sınav türü her ne olursa olsun siz de besyo parkuru ile yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Besyo kursu parkurları;

  • JAMYO (Jandarma astsubay meslek yüksekokulu) hazırlık parkuru
  • Subay-astsubat parkuru
  • Milli Savunma Üniversitesi hazırlık parkuru
  • PÖH (polis özel harekat) parkuru
  • POMEM (polis meslek eğitim merkezi) parkuru
  • Spor Lisesi Parkuru

İzmir Besyo İletişim

İzmir besyo iletişim kanalları sizlere her türlü konuda yardımcı olmaktadır. Ancak kursların içeriği, parkurlar, kurs saatleri, kursiyerlere kazandırdıkları gibi daha pek çok konuda bilgi almak için iletişime geçmeniz faydalı olacaktır.  Böylece merak ettiğiniz sorulara en kısa sürede cevap bulabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz. İzmir besyo kursları iletişim kanallarından biri telefon numarasıdır. Diğer bir deyişle ilgili telefon numarasını arayarak istediğiniz konuda bilgi alma şansınız bulunmaktadır.

Bir diğer iletişim kanalı da besyo kursları için yüzlerce bilginin yer aldığı internet sitesidir. Bu internet sitesinde yer alan iletişim kanallarını kullanabilirsiniz. Ayrıca Mail yolu ile ulaşabileceğiniz gibi Whatsapp için kullanabileceğiniz telefon numarasını da bulabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca merak ettiğiniz konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu