Besyo Hazırlık Kursları

İzmir Besyo Hazırlık Kursları

İzmir Besyo hazırlık kursu nedir?

İzmir besyo hazırlık kursları; Halk arasında spor akademisi olarak bilinen Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu yani BESYO yetenek sınavlarına öğrenci öğrenci hazırlayan kurslardır.

İzmir Besyo hazırlık kurslarının amacı Besyo ve Spor Bilimleri fakültelerinin yetenek sınavlarına girecek olan adayları bu sınavlara hem fiziksel olarak hem de mental olarak hazırlamaktır.

Besyo ve Spor Bilimleri Fakültelerinin yetenek sınavları adayların birçok farklı yeteneğini test edebilmektedir. Yetenek sınavlarında adayların sürat, denge, hız, beceri, çeviklik, koordinasyon, kuvvet, kuvvette devamlılık, dayanıklılık yetenekler test edilmektedir. Tabi her üniversite farklı yetenekleri ölçen sınavlar yapabilmektedir. İzmir Besyo Hazırlık kurslarını bu yeteneklerinizi keşfedip geliştirerek sizleri yetenek sınavlarına hazır hale getirmeyi amaçlamaktadır.

İzmir Besyo Hazırlık Kurslarında hangi eğitimler ve antrenmanlar yaptırılmaktadır?

İzmir Besyo hazırlık kursları tarafından öncelikle yetenekleriniz ve becerileriniz keşfedilir. Üniversite tercihleriniz ise yetenekleriniz doğrultusunda şekillendirilir. Her üniversitenin yetenek sınavı farklı olduğundan sizleri doğru üniversitede sınava girmeye yönlendirmek kazanma ihtimalinizi yüksek oranda arttıracaktır.

Alanlarında uzman ve deneyimli antrenörlerin yeteneklerinizi keşfetmesinden sonra bu yeteneklerinizi çeşitli antrenman ve çalışmalarla maximum seviyeye getirilmesi sağlanacaktır. Yapılacak olan antrenmanlar ve çalışmalar kişiye göre değişmektedir. Kişiye özel çalışma programları hazırlanarak her adayın kendi performansını en üst seviyeye getirmesi amaçlanır.

İzmir Besyo hazırlık kursları hangi Besyo ve spor bilimleri bölümlerine öğrenci hazırlamaktadır?

  • Beden Eğitimi Öğretmenliği
  • Antrenörlük Eğitimi
  • Spor Yöneticiliği
  • Rekreasyon
  • Engelliler İçin Beden Eğitimi ve Spor gibi bölümlere öğrenciler hazırlamaktadır.

İzmir Besyo Hazırlık Kursları İletişim Bilgileri:

Telefon:

Adres:

Mail:

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu