Besyo Yetenek Sınavları

Çorum Hitit Üniversitesi 2020 Besyo Kılavuzunu Açıkladı

Antrenörlük, Spor Yöneticiliği, Rekreasyon Bölümleri ve Milli kategorisinden başvuru yapacak adayların TYT Puanının 150 ve üzerinde olması gerekmektedir.

[su_button url=”https://drive.google.com/file/d/1OIU8hcsLPGP3pkWSXXVOlZ1EgiYPCFZB/view?usp=sharing” target=”blank” background=”#27ef42″ color=”#ffffff” size=”5″ center=”yes” radius=”0″ text_shadow=”0px 0px 0px #19f41d”]SINAV KILAVUZUNU GÖSTER[/su_button]

Not: 2020 Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu 04-07 Ağustos 2020 tarihleri arasında açıklanacaktır. İlgili sınav için ayrıca uygulama sınavı (parkur) yapılmayacak olup adayın TYT ham puanı, Orta Öğretim Başarı Puanı ve varsa Sportif Özgeçmişlerine göre değerlendirme yapılarak belirlenen tarihlere göre asil ve yedek kazanan listeleri ilan edilecektir. Kılavuz ve diğer duyurular için sitemizi takip ediniz.

(Sportif Özgeçmişleri olmayanlarda başvuru yapabileceklerdir.)

2 Yorum

  1. Incredible update of captcha solving package “XEvil 5.0”:

    Captcha solving of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
    and more than 12000 another subtypes of captchas,
    with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
    You can use XEvil 5.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, SERP Parser, GSA SER, RankerX, ZennoPoster, Scrapebox, Senuke, FaucetCollector and more than 100 of other software.

    Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

    FREE DEMO AVAILABLE!

    See you later 😉

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu