Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Bursa’da Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Bursa’da Vücut Geliştirme ve Fitness Antrenörlük Kursu Açılacaktır

1.KADEME VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS ANTRENÖR KURSU 30 EKİM-10 KASIM 2019 TARİHLERİ ARASINDA BURSA’DA DÜZENLENECEKTİR. KURS ADRESİ: ATICILAR OLİMPİK YÜZME HAVUZU ADRES: Veysel Karani,Atıcılar olimpik yüzme havuzu ,Zafer blv.NO:19 Osmangazi/BURSA

KURS ÜCRETİ: VÜCUT GELİŞTİRME VE FİTNESS: 1.500 TL OLUP KURS BAŞVURULARINI E DEVLET( https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/)

DİĞER ANTRENÖRLÜK VE HAKEMLİK DUYURULARI

e-Devlet Kapısı e-Devlet şifrenizi içeren zarfınızı PTT Merkez Müdürlüklerinden, şahsen başvuru ile, üzerinde T.C. Kimlik numaranızın bulunduğu kimliğinizi ibraz ederek temin edebilirsiniz.

giris.turkiye.gov.tr

) ÜZERİNDEN KENDİ ŞİFRENİZ İLE GİRİŞ YAPARAK -Arama Motoruna SPOR BİLGİ SİSTEMİ yazınız -Önünüze çıkan ekranda UYGULAMAYA GİT tıklayınız -Açılan ekranda SPOR ELEMANINI seçiniz Bu şekilde önünüze gelen bilgi sekmelerini takip ederek eksiksiz bir şekilde doldurunuz. Size verilecek olan referans numarası e postanıza gelecektir. mutlaka doğru bilgi giriniz. bu referans numarası ile Türkiye Ekonomi Bankasına giderek ”2533 kurum kodu’ hesabına kurs ücreti yatırılacaktır. Taratılarak eklenen belgeler kursta asılları toplanacaktır.

ÖN KAYIT VE ÖDEME:22-28 EKİM 2019 Kurs kayıtları tamamen bu sistem üzerinden olup kontenjanla sınırlıdır. Kurs ders programı ve katılımcı listesi ön kayıt tarihleri bittikten sonra siteden duyurulacaktır.

KURSİYERLERDEN İSTENEN EVRAKLAR 1-DİPLOMANIN ASLI GİBİDİR SURETİ 2-3 ADET RESİM 3-NÜFUS CÜZDAN FOTOKOPİSİ 4-SAĞLIK RAPORU ZORUNLULUĞU YOKTUR. KİŞİNİN KENDİ SAĞLIK BEYANI ESASTIR. 5-SPORDA CEZALI OLMADIĞINIZA DAİR GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN RESMİ YAZI (E DEVLET ÇIKTISI KABUL EDİLECEKTİR) 6-ADLİ SİCİL BELGESİ(E DEVLET ÇIKTISI ALIRKEN MUTLAKA RESMİ KURUMLAR OLARAK ALINIZ) 7-ÖDEME DEKONTU

NOT: KURSA ÖN KAYIT YAPTIRIP HERHANGİ BİR NEDENLE VAZGEÇEN KURSİYERLERİN KAYITLARINI İPTAL ETMELERİ GEREKMEKTEDİR! FEDERASYON HESABINA ÖDEME YAPMAYINIZ!!!!!!

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu