Güncel Haberler

Beden Eğitimi Öğretmenleri nden Ali Karahasanoğlu na Tepki

Konya’nın Selçuklu ilçesindeki görev yapan Felsefe Öğretmeni Ercan Harmancı’nın beden eğitim derslerinde eşofman giyen kız çocuklarıyla ilgili skandal paylaşımlarına Yeni Akit Yazarı Ali Karahasanoğlu ndan destek geldi. 
 
Felsefe öğretmeninden skandal paylaşım!!!
Ercan Harmancı, sosyal medyada “Ya benim çok sapık duygularım var ya da şeytan onlara uğramıyor… Bir genç kızın vücut hatlarını gördükten sonra şeytan size üflemiyorsa ya erkekliğinizi ya da imanınızı kaybetmişsiniz demektir…” mesajını paylaşmıştı.
 
Ali Karahasanoğlu, beden eğitimi öğretmenlerini zan altında bıraktı!
Adeta yazdığı yazıyla okullardaki taciz olaylarını kız öğrencilerin eşofman giymesine bağlayarak beden eğitimi öğretmenlerinin bu durumdan faydalanarak öğrencileri taciz ettiğini savundu. Hatta o kadarda çok ileri giderek tacizlerin durdurmanın yolu beden eğitimi dersi kaldırılmalı ya da seçmeli ders olmalıdır dedi.  
 
Ali Karahasanoğlu, beden eğitimi öğretmenlerinden özür dilemelidir!!! 
Spor ve Yaşam Dergisi ve www.bedenegitimi.gen.tr sitesi genel yayın yönetmeni Kerem BALYEMEZ,  “Abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımdan şüphemiz olsun! Ülkemizde taciz olayı maalesef ki her meslekte yaşanmaktadır. Ali Karahasanoğlu, bir iki kişinin yaptığı hatayı tüm beden eğitimi camiasına mal ederek tüm beden eğitimi öğretmenlerini zan altında bırakmıştır. Bunun vebali çok büyüktür. Sporun can damarı beden eğitimi dersine ve beden eğitimi öğretmenlerine hadsiz bir şekilde dil uzatılmıştır. Ali Karahasanoğlu derhal çıkıp tüm beden eğitim öğretmenlerinden özür dilemelidir” dedi. 
 

İsmail Koncuk tan beden eğitimi öğretmenlerine destek!

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Sayın İsmail Koncuk beden eğitimi öğretmenlerine ve dersine hakaret eden yazar için açıklama yaptı.

Bir meczubun eşofmanla beden eğitimi dersine giren kız öğrencilerle ilgili deli saçması açıklamasını zemin yaparak tüm beden eğitimi öğretmenlerini zan altında bırakan köşe yazısı yazan bir kişi gazeteci olamaz. O şahsa beden eğitimi dersinin amaçlarını okumayı öneriyorum.


O şahsa beden eğitimi dersine yeteri kadar önem verilmediği için dünya sporunda söz hakkımız olmadığını, üç beş öğretmeninin hatasını tüm insanları mal etmenin, hatta dersin kaldırılmasını istemek gibi bir kafayı taşımanın ne kadar ağır bir iş olduğunu da hatırlatmak isterim.


Öğretmen ve hiç anlamaya çalışmadığı eğitim sistemimiz hakkında ahkam kesen bu aklı evveller sebebiyledir ki, bugün öğretmenler şiddet mağduru, eğitim sistemimiz üç bilinmeyenli bir denklem haline gelmiştir.Susun da adam sansınlar.Tüm beden eğitimi öğretmenlerini selamlıyorum.

 
Tepkiler çığ gibi büyüyor!!!
Gerek sosyal medyada, gerekse bedenegitimi.gen.tr sitesi üzerinden Ali Karahasanoğlu na tepki giderek büyüyor. Beden eğitimi öğretmenleri Ali Karahasanoğlu bizleri zan altında bıraktı. Bu duruma sessiz kalmayan beden eğitimi öğretmenleri gerek sosyal medya gerekse Yeni Akit gazetesinin sitesine yorum yaparak tepkilerini dile getirdiler. 
 
O kadar çok tepki mesajları geldiki buraya yazamadık direk linkleri veriyoruz.  İşte o tepkilerin linkleri: 
 
 
 
kaynak : bedenegitimi.gen.tr

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu