Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Adana’da 2. Kademe Tenis Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Adana’da 2. Kademe Tenis Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Adana ilinde 7 – 20 Ekim 2019 tarihleri arasında açılacak olan 2. kademe tenis antrenörlüğü kursu için gerekli evraklar ektedir. Kursa katılmak isteyenler için son başvuru tarihi 3 Ekim 2019’dur.

Kursun yeri : ADANA – ÇUKUROVA ÜNİVERİSTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU
Başvuru Tarihleri : 06 EYLÜL – 03 EKİM 2019
Kurs Eğitim Tarihleri : 07 – 14 EKİM 2019 (Teknik-Taktik dersleri Kort’ta uygulanacak dersler) 15 – 20 EKİM 2019 (Temel Eğitim Dersleri Üniversite’de uygulanacak dersler)

KURSA KATILMAYI HAK EDEN ADAYLARDAN İSTENEN EVRAKLAR:

a) 4 adet vesikalık fotoğraf

b) 1. Kademe Yardımcı Tenis Antrenör Belgesi (Belgenin onaylanması için Aslı ve Kopyası ile Kurs Yöneticisine ya da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine başvurabilirsiniz.)

c) En az 1 yıl boyunca, en az II. Kademe Tenis Antrenörünün yanında yardımcı antrenör olarak çalıştığını yâda bir resmi kurumda çalıştığını belgelendirmek.

d) 2018 yılı vizesi (125 TL) ve 2019 yılı için vizesi (125 TL) yaptırmış olmak

e) En az 1 tane Tenis Antrenör Eğitim-Gelişim Seminerine katıldığını belgelemek. (Belgenin onaylanması için Aslı ve Kopyası ile Kurs Yöneticisine ya da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüklerine başvurabilirsiniz.)

f) Sağlık Raporu (Hükümet Tabipliğinden veya Sağlık Ocaklarından – Aslı)

g) Savcılık iyi hal kâğıdı (E-Devlet çıktısı kabul olunur.) – Eğer Adli Sicil Kaydı var ise; Gerekçeli Kararı ile Birlikte.

h) Diploma Sureti (E-Devlet çıktısı kabul olunur.)

i) Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden 6 aydan fazla ceza almadığına dair yazı (Aslı)

j) Nüfus Cüzdanı Kopyası (Fotoğraflı)

k) Yanında çalıştığınız üst kademe antrenörün antrenör belgesinin onaylı kopyası (İl Müdürlüğü ya da Noter Onaylı) veya kurumda çalıştığınıza dair belge

l) Milli Sporcu olanlar Millilik Belgesi getireceklerdir (varsa)

m) Tenis Antrenör Talimatının 22. Maddesinde (Derslerden Muafiyet) yer alan şartları taşıyan kursiyerler, durumlarını resmi olarak belgelendirmek zorundadır.

n) Kursa katılım ücretini, E-devlet üzerinden alınan referans numarası ile 3610 Kurum Kodunu belirterek GARANTİ BANKASI’ ndan işlem yapabilirsiniz. Kurs başvuru tarihleri içerisinde
para yatırmazsanız, işleminiz geçersiz olacak ve kursa kabul edilmeyeceksiniz. Banka işlemleri ile ilgili gerekli detaylı bilgileri, kurs duyurusu içerisinde bulunan “Spor Federasyonları

Tahsilatları” linkine tıklayarak edinebilirsiniz. (Kurs ücreti 900 TL’ dir.)
NOT: (EVRAKLAR ŞEFFAF DOSYA HALİNDE TESLİM EDİLECEKTİR)

KURS DUYURUSU

BAŞVURU FORMU

TTF KURSLARI E-DEVLET BAŞVURUSU

TAHSİLAT SİSTEMİ

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu