Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

3 İlimizde Pilates Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Ankara, İstanbul ve İzmir İllerimizde 1. Kademe Pilates Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Kurs Detayları;

ŞEHİR KURS KADEME SON BAŞVURU TARİHİ KURS TARİHİ KURS ÜCRETİ
İSTANBUL PİLATES 1. Kademe  18 Mayıs 2022  24-29 Mayıs 2022 4750.00 TL
ANKARA PİLATES  1. Kademe  17 Mayıs 2022  24-29 Mayıs 2022 4750.00 TL
İZMİR PİLATES  1. Kademe  18 Mayıs 2022  24-29 Mayıs 2022 4750.00 TL

KURSİYERLERDE ARANAN ŞARTLAR

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) En az lise veya dengi okul mezunu olmak.

c) Görevini yapmaya mani fiziki engeli bulunmamak.

ç) Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, fuhuş, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, kullanımı, kullanımını kolaylaştırma, kullanmak için satın alma, kabul etme veya bulundurma, haksız mal edinme, şike ve teşvik primi suçlarından mahkûm olmamak.

d) En az on sekiz yaşını bitirmek şartıyla spor dalının özelliğine göre ilgili federasyon tarafından belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak.

e) 13/7/2019 tarihli ve 30830 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Spor Disiplin Yönetmeliği ile federasyonların disiplin veya ceza talimatlarına göre son üç yıl içinde olmak şartıyla bir defada altı aydan fazla veya toplamda bir yıldan fazla ceza almamış olmak.

ÖDEME

Öncelikle e-devlet “Spor Bilgi Sistemi” üzerinden başvuru yapılması gerekmektedir.

Başvuru sonrası Referans Numarası maili geldikten sonra, para yatırma işlemi TEB Bankası Şubelerinden ya da TEB İnternet
Bankacılığı kullanarak yapılmalıdır.

Şubeden yapılan ödemelerde, “Fatura Ekranından-GSB Federasyon Ödemesi” olduğu belirtilerek, sadece
TC Kimlik numarasıyla ödeme yapılması gerekmektedir. Aksi takdirde ödemeniz geçerli olmayacaktır.

TEB İnternet Bankacılından ise, Ödemeler > Fatura > Faturalar> Hizmet Tipi- Diğer > Kurum Tipi – Gsb Federasyon > T.C. Kimlik Numarası girilerek yapılacaktır.

NOT: *Hamileler kursa katılamayacaklardır.

*Bedensel engelliler ancak olumlu doktor raporu ile başvurabileceklerdir.

ÖNEMLİ : GEÇERLİ MAZERET BELGESİ İBRAZ ETMEYENLERİN ÜCRETİ İADE EDİLMEYECEKTİR…

Sınav geçme notu 70 (Yetmiş) tir.

Türkiye Cimnastik Federasyonu Talimatının 13. Maddesi gereğince;

Adaylar sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 5 (beş) işgünü içerisinde, resmi yazı ve gerekçeleri ile birlikte Federasyonumuz adresine ıslak imzalı olarak itirazlarını beyan edebilirler. Sonucu 15 işgünü içerisinde incelenerek karara bağlanır.

Kursa katılmaya hak kazanamayan kişiler iade dilekçesini mail yoluyla pilates@tcf.gov.tr adresine iletmeleri halinde iadeleri yapılacaktır. Kurslar, Sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılacaktır.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu