Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

2. ve 3. Kademe Taekwondo Antrenörlük Kursları Açılacaktır

Kurs Başvuruları E-Devlet internet üzerinden 08 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00’de  açılacaktır. Aşağıda kriterleri belirtilen ve başvurusu onaylanan her kademe için ilk 50 kişi dolduğunda E-Devlet üzerinden başvuru sistemi kapanacaktır.

2. Kademe ve 3. Kademe Antrenör Uygulama Eğitimi Yetiştirme Kurslarının aşağıda belirtilen tarihler arasında Ankara’da yapılması planlanmaktadır.

2. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu : 28 Haziran – 09 Temmuz 2021
3. Kademe Antrenör Yetiştirme Kursu : 28 Haziran – 10 Temmuz 2021

Yetiştirme Kursuna katılacak kursiyerler için Antrenör Eğitim Talimatımızın “Uygulama Eğitimine katılacak adaylarda aranacak şartlar” başlıklı 7. Maddesinin 3. Fıkrasına göre her kademe için sınıf kontenjanı 50 kişi olduğundan, başvuru yapan ilk 100 kişi içerisinden sadece aşağıdaki şartları taşıyan ve ilk başvuru yapan sırasıyla 50 kursiyer alınacaktır.

Buna göre;
1- 2020 Yılı KPSS Sınavına katılıp belgeleyen ve Üniversitelerin Beden Eğitimi veren Yüksek Öğrenim Kurumlarından Uzmanlığını “Taekwondo” dersi almış olanlar,

2- Üniversitelerin Beden Eğitimi veren Yüksek Öğrenim Kurumlarından Uzmanlığını “Taekwondo” dersi almış olanlar,

3- Taekwondo branşında Milli Sporcu olan kişiler. (en az 15 kez Milli olan sporcular) (Milli oldukları faaliyetleri beyan eden dilekçeleri 09 Haziran 2021 tarihine kadar Federasyonumuza iletmeyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.)

4- Yukarıdaki ilk üç madde de ki kriterlere göre başvuruların 50 kişilik kontenjanı doldurması halinde Antrenör Eğitim Talimatımızın 7. Maddesinin 3. Fıkrasına göre başvuru kabul edilecektir.

BAŞVURU VE DİĞER DETAYLAR İÇİN BURAYA

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu