Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

1.Kademe Yüzme Antrenörlük Kursu 2018

  1. KADEME YARDIMCI YÜZME ANTRENÖRÜ YETİŞTİRME KURSU 1-10 Mayıs 2018 tarihleri arasında GAZİANTEP ilinde yapılacaktır.

Kursa başvuracak adaylar mayo, havlu, terlik, bone vb. malzemeleri ile 1 Mayıs 2018 Salı günü saat 08.30’da ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ALLEBEN 1 YÜZME HAVUZU’nda hazır bulunacaklardır. Kursa kabul edilecek adayların seçimi saat 08.30 da başlayacaktır.  4 tekniğin 100 m karışık yüzerek gösterilmesi kuralına göre yapılacaktır. Seçme sırasında adaylara her yüzme tekniğinden, çıkış ve dönüşlerden 0 ile 5 puan arasında puan verilecektir. Bu puanlamada bir adayın alabileceği en yüksek puan 30, en düşük puan 0’ dır. Seçme sonucunda adaylar en yüksek puan alandan en düşük puan alana doğru sıralanacak ve 18 puanın altında alan adaylar kursa kabul edilmeyecektir. Adayların puanları arasında eşitlik olması durumunda adayın, eğitim düzeyi, sporcu geçmişi… gibi nitelikleri seçim kriteri olarak dikkate alınacaktır. Kursa kabul edilecek adayların listesi aynı gün seçme bitiminde yayımlanacak ve derslere saat 13.30’da başlanacaktır. Kurs sırasında havuz içi uygulamalar yapılacağından, adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antrenmanlı olmaları gerekmektedir.

Seçilme hakkını elde eden aday sayısının 20’ nin altında olması durumunda kurs iptal edilecektir.

Kursa katılacaklarda aranan şartlar ve istenen belgeler ekte düzenlenmiştir. Kursa kabul edilen adaylar, ilgili belgeleri aynı gün ilk toplantıda ( 13.30’da )kurs yöneticisine şeffaf poşet dosya içerisinde EKSİKSİZ ataçlı bir şekilde teslim edeceklerdir.

ADAYLARIN DİKKATİNE ;

  • Kurs ön kayıt başvurusu 24-30 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

 

  • Başvurular belirtilen tarihler arasında E-DEVLET’ten ( Spor Bilgi Sistemi ) yapılacaktır. Başvuru süresininden sonra yapılacak başvurular kabul edilemeyecektir. Belirtilen ön başvuru tarihleri arasında kurs ücretinin yatırılması ve Sisteme tüm evrakların yüklenmesi gerekmektedir.

 

  • Adaylar E_DEVLET üzerinden yaptıkları başvurunun sonunda verilen ‘’REFERANS KODU yada TC Kimlik numarası’’ ile Garanti Bankası “SPOR FEDERASYONLARI ÖDEMELERİ (Abone/Fatura)” bölümüne  ücret yatırılacaktır.

 

  • Kurs seçmelerinde başarılı olamayan adayların ücretleri hesaplarına iade edilecektir.

 

  • Yüzme branşında milli sporcu olduğunu belgelemiş antrenör adayları seçmeden muaf tutulacaktır.     (1 Mayıs 2018 saat 08.30’da millilik belgelerini teslim etmeleri gerekmektedir.)

 

  • Sınav sonucuna itirazlar, kazanan listesi açıklandıktan sonra ki 30 dakika içinde kabul edilecektir. Daha sonra yapılacak itirazlar dikkate alınmayacaktır.

 

  • Kursa katılımı kesinleşen adaylar sistemden yaptıkları başvuru haricinde evraklarının birer örneklerini kursun ilk günü teslim etmeleri gerekmektedir.ÖNEMLİ DUYURU ;Bütünleme sınavına girecek adaylar belirtilen ders programına göre ders sonunda bütünleme sınavlarına gireceklerdir.

     

    ADRES :

    Şehit Kamil Belediyesi Alleben 1 Yüzme Havuzu

    Atatürk Mahallesi, Hüsnü Özyeğin Cd. No:6, 27100 Şehitkamil/Gaziantep

    Teori dersleri :

    Gaziantep Üniversitesi BESYO Binası

    İletişim  : 0342 341 45 15

  • KATILACAKLARDA ARANILAN ŞARTLAR

               a)En az Lise ve dengi okuldan mezun olmak,(bütün kademeler için geçerli olup, Milli sporcularda tahsil şartı aranmaz)onaylı millilik belgesini ibra etmek zorunludur.

    1. b) 18 yaşını doldurmuş olmak,
    2. c) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile malül olmamak.
    3. d) Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis; 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak,
    4. e) Sporla ilgili her türlü disiplin ve ceza düzenlemeleri ve Federasyon Disiplin Talimatı kapsamında son üç yıl içinde bir defada 6 ay ve daha fazla ve/veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak,
    5. f) Kurslara başvurunun fazla olması halinde ilgili spor dalında milli olmak, üniversitelerin beden eğitimi ve spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumları ile diğer üniversite ve yüksekokullardan mezun olmak, yabancı dil bildiğini belgelemek veya en az 5 yıl lisanslı yüzücü olmak katılım için öncelik sebebidir
  • YARDIMCI ANTRENÖR YETİŞTİRME KURSLARINA KATILACAKLARDAN İSTENEN BELGELER
    1. 4 adet vesikalık Fotoğraf (4,5×6 cm, orijinal fotoğraf, ön cepheden çekim) renkli çoğaltma fotoğraflar ve küçük ebattaki fotoğraflar kabul edilmeyecektir. 4 fotoğrafında aynı olması gerekmektedir.
    2. Diploma veya mezuniyet belgesinin tasdikli sureti – Spor Genel Müdürlüğü ilgili birimler -Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri, çalıştığı resmi kurumlar veya noterce tasdik edilecektir). Üniversite öğrencileri için ÖĞRENCİ BELGESİ.(aslı).
    3. Savcılık iyi hal kâğıdı (ıslak imzalı) e-devlet çıktıları kabul edilmeyecektir. RESMİ KURUMA VERİLMEK ÜZERE ALINACAKTIR.
    4. Sağlık raporu (aile hekiminden – devlet hastanesinden- özel klinikten) – (aslı)
    5. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı
    6. Nüfus cüzdanı fotokopisi
    7. İkametgâh Belgesi (aslı)

    Kurs ücret dekontunun bir örneği

  • Kurs konusunda her türlü karar alma ve değişikliğe gitme yetkisi Türkiye Yüzme Federasyonu’na aittir ve kurs Türkiye Yüzme Federasyonu Antrenör Eğitim Talimatı’na göre yürütülecektir.

KURS DUYURU METNİ, ARANAN NİTELİKLER VE KATILIM ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu