Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

1. Kademe Basketbol Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Ankara İlimizde 1. Kademe Basketbol Antrenörlük Kursu Açılacaktır

Kurs, Eğitim Kurulu kararı ile yakın bir tarihe ertelenecektir. Tarih belirlendiğinde bu sayfada yayımlanacaktır.

  • 1. Kademe (E) “Temel Eğitimi” ni başarıyla tamamlamak veya muaf olmak.
  • TBF Eğitim Kurulu tarafından açıklanan kursa başvuru yaparak, kurs tarihinin ilk günü düzenlenecek “Teknik Yeterlilik Parkuru” nu başarıyla tamamlamak.

Başvuru tarihleri daha sonra açıklanacaktır. Başvurular e-devlet spor bilgi sistemi üzerinden yapılacaktır. Kurs Ankara Spor Salonu’nda yapılacaktır. Teknik yeterlilik parkurunu başarıyla tamamlayan adaylara ödeme yöntemi ile ilgili bilgi maili gönderilmektedir. Kurs ücreti: 330 TL.

Teknik Yeterlilik Parkur Sınavı, kursun ilk günü saat 09:00’da başlayacaktır. Sınav, parkurda istenen basketbol tekniklerinin sıralı uygulanması esasına göre gerçekleştirilecektir. Değerlendirme; 20 tekniğin uygulanması esasıyla, 100 tam puan üzerinden notlandırılır. Sınavlarda başarı sıra esnasına göre yüksek puandan düşük puana doğru başarı listesi parkur sınav günü 19:00’a kadar oluşturularak resmi sitede ilan edilecektir. Teknik yeterlilik sınavından 70 ve üzeri puan alan ilk 25 aday, kursa katılım sağlamaya hak kazanacaktır. Aday, taban puanın altında not aldığı takdirde normal kontenjan sıralaması içerisinde kalsa bile kursa kabul edilemez. Parkur şablonu ve videosuna ilgili kurs başlığı altından ulaşılabilmektedir.

https://www.youtube.com/watch?v=acfoNpWUefg

Tüm süreçle ilgili bilgilendirmelerin yapılacağı ve sizlerle iletişimde bulunacak olan Eğitim Kurulu resmi mail adresi egitim@tbf.org.tr uzantılı adrestir. Bu adresten yapılan tüm bilgilendirmelerin dikkate alınması gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu