2018 Besyo Yetenek SınavlarıBesyo Güncel Haberler

Siirt Üniversitesi 2018 Besyo Kılavuzu Açıkladı!

 

 

BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER
a. Başvuru formu-dilekçe (www.siirt.edu.tr./akademik/besyo)web üzerinden yapılan elektronik başvuru tamamlandıktan sonra, bölüm ve branş tercihi ile kişisel bilgileri içeren ve başvuru bitiminde her aday için kişisel olarak hazırlanarak imzalanmış olan başvuru formu).
b. Adayların sporcu özgeçmişlerini ilgili kurumlardan belgeledikleri spor branşlarına ait belgelerin aslı ya da noter tasdikli sureti (Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü, İlgili Federasyon ve mercilerden onaylı olacaktır).
c. En az lise diploması fotokopisi (noter ya da mezun olduğu okul müdürlüğü tarafından onaylı)
d. 1 adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içerisinde çekilmiş)
e. Nüfus cüzdanı fotokopisi
f. Adayın 2018 yılına ait TYT sonuç belgesi.
g. Sağlık raporu; (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavına girmesinde sakınca yoktur ibareli, herhangi bir sağlık kurumundan alınan)
h. Engelli adayların (bedensel engelli, görme engelli, işitme engelli, MR (mental retardasyon), ile yaygın gelişimsel bozukluklar (otizm spektrum bozuklukları, Asperger sendromu, RETT sendromu, dezintegratif bozukluklar, sınıflanamayan grupta yer alan yaygın gelişimsel bozukluklar) son 1 yıl içerisinde bir üniversite veya devlet hastanesinden aldığı “engelli sağlık kurulu raporu” n aslı veya noter tasdikli bir örneği,
ı. Milli adaylar için ilgili kurumlardan alınan resmi onaylı Milli Sporcu Belgesi
i. Adaylar başvuru esnasında verdikleri evraklardan kendileri sorumludurlar

2018 SEZONUNDA SİİRT’E İL DIŞINDAN GELECEK OLAN ADAYLAR BİREBİR PARKUR DENEMESİ İÇİN HOCAMIZI ARAYABİLİRSİNİZ.İLETİŞİM: 05417245670 Ferman YILMAZ

NOT: TELEFON NUMARASI ÜNİVERSİTENİN HERHANGİ BİR İLETİŞİM NUMARASI DEĞİLDİR. KURS NUMARASIDIR.SADECE PARKUR DENEMEMESİ İÇİN ARAYABİLİRSİNİZ.

Siirt’e Gelecek Adaylar Bilgi Alışverişi için  Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubuna Katılabilirler.

 

KILAVUZU GÖRÜNTÜLE

 

 

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu