Spor Haberleri

Türkiye – İzlanda Maçı TV8 De Canlı Yayınlanacak

Türkiye İzlanda maçı bu akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek kritik bir karşılaşmayı futbolseverlerin ekranlarına taşıyacak. Türkiye A Milli Takımımız bu akşam 2018 Dünya Kupası yolunda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Gruplardan çıkmak için bir avantaj sağlamak isteyen Türkiye bu akşam İzlanda karşısında galibiyet peşinde olacak. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyordu. Karşılaşmanın canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki, Türkiye İzlanda maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

ÜRKİYE İZLANDA MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

6 Ekim Cuma günü 21.45’te karşılaşacak. Türkiye İzlanda karşılaşması TV 8’de canlı olarak yayınlanacak. Maç Yeni Eskişehir Stadyumu’nda oynanacak.

MAÇA POLONYALI HAKEM

Yeni Eskişehir Stadında oynanacak maçı Polonya Futbol Federasyonundan Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak’ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tomasz Musial olacak.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Türkiye’nin, Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası’na doğrudan katılabilmesi için grubu 1’inci sırada tamamlamak zorunda. İkincilikte ise, play-off oynaması yüksek ihtimal. A Milli Takımın play-off oynaması için gruplar arasındaki en kötü ikinci takım olmaması gerekiyor.

kaynak : hürriyet

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu