2017 Besyo Yetenek Sınavları

Kocaeli Üniversitesi Besyo Öğrenci Alımı 2017

Kocaeli Üniversitesi Besyo Öğrenci Alımı 2017 yapacaktır. Kocaeli Üniversitesi Besyo Öğrenci Alımını yetenek sınavı ile değil ÖSYS tercihleri ile alacaktır. Yani Kocaeli Üniversitesinde Besyo okumak için yetenek sınavlarına girmeniz antrenman yapmanız vs gerekmez. Kocaeli üniversitesini tercih edemebilmeniz için LYS sınavına girmiş olmanız gerekiyor.

İyi bir puanınız  varsa burada iyi bir bölüm kazanabilirsiniz. Ösys tercihi ile öğrenci alımı yapılacağı için puanınız obpli olarak hesaplanacaktır. Kocaeli Üniversitesinin öğrenci alınacak bölümleri şunlardır :

Kocaeli Üniversitesi Besyo Öğrenci Alımı 2017

Kocaeli Üniversitesi Besyo : 

  • Antrenörlük Eğitimi : TM1
  • Beden Eğitimi Öğretmenliği : TM2
  • Spor Yöneticiliği : TM3
  • Rekrasyon : TM3

Üniversitesinin yetenek sınavı yapmaması sporu olan olmayan ayrımı yapmayacağı anlamına geliyor. Yani sporla hiç alakası olmayıp iyi bir LYS puanı olan aday burada çok rahat Beden Eğitimi Öğretmenliği kazanabilir.

LYS ve YGS ile sınavsız öğrenci alan besyolar için BURAYA tıklayın.

Kocaeli Üniversitesinde besyo okumak için ÖSYS tercihi yapmanız gerekmektedir. Tercihler 18 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak ve 26 Temmuz 2017 tarihinde sona erecektir. Adaylar tercihlerini,18 -26 Temmuz 2017 tarihleri arasında, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır.

26 Yorum

  1. merhaba ben şu anda Dokuz EylülÜniversite’nde maliye i.ö okuyorumbu senenin sonunda burayı bırakıp merkezi yerleştirme ile kocaeli besyöye geçmek istiyorum. Bunu yapmam için önümdeengel var mı? Ayrıca orada okuyanlar önerir mi oraya gelmemi?

  2. Yigenim için kocaeli universitesi besyo bölümünü tercih ettik ama besyoda beden egt öğretmenliği dışında rekreasyon Spor yöneticiliği gibi bölümler de var ve beden egt öğretmenliğini istiyor diğer bölümlerin gelme durumu nedir yardımcı olur musunuz

    1. Heyet Raporunu kayıt olurken istiyorlar senden sakına özel hastaneden alma devlet hastanesinden al kabul etmiyolar özeli haberin olsun yardımcı olabilmişimdir umarım ?

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu