Antrenörlük Kursları ve Hakemlik Kursları

Spor Kondisyoneri Yetiştirme Kursu Açılacaktır

Spor Kondisyoneri Yetiştirme Kursu Açılacaktır

Samsun ilinde Spor Kondisyoneri Yetiştirme Kursu açılacaktır. Kurs ücreti 400 tl olup başvurular e devlet üzerinden yapılacaktır. Başvurular 23 Ekim tarihinde başlayıp 7 Kasım 2019 tarihinde saat 14.30 da sona erecektir.

İSTENEN BELGELER

  1. a) 3 adet vesikalık fotoğraf – (Biometrik orijinal fotoğraf)
  2. b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ya da noter onaylı sureti. (Üniversite mezunları e-devletten alacakları mezuniyet belgeleri geçerli olacaktır.) Mezuniyet belgelerinin, Milli Eğitim Bakanlığı ilgili birimleri, mezun olunan eğitim kurumu, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilgili birimleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından yapılan aslına uygunluk/tasdik işlemleri kabul edilecektir.)
  3. c) E-Devlet Kapısından alınan, “Resmi Kurumlar” için verilen ve QR kodlu doğrulanabilir Adli Sicil Kaydı belgesi. – (Elektronik olarak doğrulanamayan belgeler kabul edilmeyecektir.)
  4. d) Sağlık Raporu – (Bağlı bulunduğu aile hekimliği veya Sağlık Bakanlığına bağlı olarak hizmet veren diğer sağlık birimlerinden alınmış EK-6 Durum Bildirir Tek Hekim Raporu” formunun aslı. Söz konusu belgenin alınamaması durumunda, hekim tarafından verilen “Antrenörlük yapmasında sakınca yoktur” ibaresinin yer aldığı diğer sağlık raporu belgesinin aslı.)
  5. e) E-Devlet kapısı, Spor Bilgi Sisteminden alınan, QR kodlu doğrulanabilir Ceza Bilgi Formu belgesi.
  6. f) E-Devlet Kapısından alınan, QR kodlu doğrulanabilir Nüfus Kayıt Örneği belgesi.

NOT: Adayların, başvuru sırasında istenen belgeleri E-Devlet Kapısı Spor Bilgi Sistemine yüklemesi gerekmektedir. Belgelerinizin aslı kurs yerine getirilecektir.

KURS, AÇILIŞ VE KAYIT PROGRAMI

 Samsun’da yapılacak olan Spor Kondisyoneri Yetiştirme Eğitim Kursu açılış ve kayıt işlemleri 11 Kasım 2019 tarihinde 08.30-12.30 saatleri arasında Samsun Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi yapılacaktır.

Açılış merasimi sonrasında genel bilgilendirme ve kursa katılım için gerekli evrakların kontrol edilmesi ve teslim alınması işlemleri gerçekleştirilecektir.

 İstenen evraklarda eksik ve/veya hata olması durumunda adayların kayıt işlemleri sırasında düzeltmesi ve eksikliklerin tamamlanması istenecektir. Kayıt işlemleri bitinceye kadar belgelerindeki eksik ve hataları tamamlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılarak kursla ilişiği kesilecektir.

 Kursla ilgili tereddüt edilen hususlar hakkında bilgi almak amacıyla Eğitim Yöneticisi Halit İNAN ile kurumsal e-posta adresi üzerinden halit.inan@gsb.gov.tr iletişim kurulabilecektir. Kursla ilgisi olmayan talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

 Daha önce 1. kademe yardımcı antrenör yetiştirme kurslarına katılıp başarısız oldukları derslerden bütünleme sınavına girmek isteyen adayların, kursun başlamasından önce bütünleme formunu eksiksiz olarak doldurarak halit.inan@gsb.gov.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

DİĞER AYRINTILAR İÇİN; BURAYA

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu