Besyo Güncel Haberler

Murat Özdemir’in Başarı Hikayesi

 

Bu sene antrenmanlara en iyi şekilde giriş yapmak için çok çalıştım. Hem mental hemde fiziksel olarak çok hazırlandım. YGS’ ye büyük önem verdim. Aldığım puandan tatmin olmamıştım ama zaman geçtikçe şükrettim.

Antrenmanlar başladı. Daha 3. salon antrenmanında bacağım kırıldı. O an hüngür hüngür ağladım ama acıdan değil. Bu kadar emeğin, hazırlığın en çokta verilen emeklerin boşa gideceğini düşündüm. Daha hastaneye giderken Yasin Abi bana voleyboldan hazırlarız seni dedi. Hastaneye yattığımda telefonu elime aldığımda tüm Atletik ailesinin mesajlarını gördüm ve çok mutlu oldum. Sonra İbrahim Abi aradı ve onunla ağlayarak konuştum. Sonra bana ‘Murat seni kazandırıcam oğlum’ dedi.

O günden sonra tek amacım en kısa sürede ayağa kalkmak oldu. Ayağıma 9 vida ve 1 platin taktılar. Kaldırımdan dahi zor inerken ben iki vesait yolla antrenmanlara geldim. Bütün arkadaşlarım bana çok yardımcı oldular. Ve onların emeği çok büyük Edip Abi ve Gamze Abla bana müthiş destek verdiler, çoğu antrenmanda bana katlandılar. Ama bana her zaman güvendiler. Edip Abi bana ‘Kazanırsan olay olur’ dedi. Her gece bunu düşünerek yattım.

Ama üzerimde çok baskıda oldu. Herşeye rağmen çok şükür kazandım ve hayalimi gerçekleştirdim. Bugün belkide hayatımın en mutlu gününü geçirdim. Bunun için başta İbrahim Abi olmak üzere Yasin Abi, Edip Abi ve Gamze Abla’ya çok teşekkür ederim. Kazandıysam onların sayesindedir ve bu ATLETİK FARKIDIR… Uzattıysam ve gereksiz detay verdiysem affola… Herkese teşekkürler…

MURAT ÖZDEMİR

 

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu