Besyo Güncel Haberler

Mülakatsız LYS İle Alan Kocaeli Üniversitesi Besyo Kaç Puan İle Kapattı ?

Mülakatsız LYS İle Alan Kocaeli Üniversitesi Besyo Kaç Puan İle Kapattı ? LYS yerleştirme sonuçları açıklandı. Kocaeli Üniversitesi bilindiği gibi yetenek sınavı yapmadan LYS yerleştirmeleri ile öğrenci aldı besyo bölümlerine.

Peki Kocaeli Üniversitesi Kaç Puanla kapattı ?

Mülakatsız LYS İle Alan Kocaeli Üniversitesi Besyo Kaç Puan İle Kapattı ?
Mülakatsız LYS İle Alan Kocaeli Üniversitesi Besyo Kaç Puan İle Kapattı ?

En çok merak edilen şey Kocaeli Üniversitesi Besyo da Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünün kaç puanla kapatacağıydı. Sonuçların açıklanması ile bu merak artık sona erdi. ÖSYM verilerine göre Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü TM 2 puan türünden en düşük 330 puanla kapattı.

LYS sınavı ile kazanan bu adaylar içerisinde kaç kişi sporcudur ? Kaçının spor ile ilgili bir geçmişi, yaşamışlığı vardır ? Bu soruları şuanlık cevaplayamayacağız. İlerde bir gün bu sınav sisteminden vazgeçerlerse bu sistemin tutmadığını anlayacağız. Ama bu sistemle öğrenci almaya devam ederlerse demek ki bu sistemi doğru buluyorlar ve bu sistemle kazanan öğrencilerden sporsal olarak memnunlar anlamı çıkacaktır.

Besyo Haber yönetimi olarak yetenek sınavına dönmelerini temenni ediyoruz.

2 Yorum

  1. Ben kazandım öğretmenliği kocaelide hem ders çalıştım hem spor yaptım 4 yıldırda spor ile uğraşıyorum 3000 metrede ilçe 3.lüğüm ilde 5000 de 14.lügüm var 4 yıldır amatör lisanslı futbolcu olmakla birlikte okul takımının bu yıl kaptanlıgını üstlendim bu kadar yetermi spor ile uğraşmayan birisi kolay kolay o dersleri göze alıp gitmez oraya aklınızda bulunsun

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu