Besyo Güncel Haberler

Manisa CBÜ Besyo Yetenek Sınavı Kontrol Listesleri Yayımlandı !

Manisa CBÜ Besyo Yetenek Sınav Sonuçları ile ilgili bir duyuru yayımladı ve bu duyuruya göre adayların derece ve puanları kontrol amaçlı yayımlanmıştır yanlışlık oluğunu düşünen adaylar 18 temmuz 2016 tarihine kadar itirazda bulunmaları gerekmektedir. Duyuru aynen şu şekildedir :

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVINA GİREN ADAYLARIN DİKKATİNE!…

Yüksekokulumuz Özel Yetenek Sınavlarımız ile ilgili derece ve puanlarınızın kontrolleri tamamlanmıştır.

Sınav derece ve puanlarınızı https://94.138.223.248/cbu2016/giris.php  adresinden öğrenebilirsiniz. Sınav parkurlarında elde ettiğiniz derece ve puanlarla ilgili herhangi bir yanlışlık ya da düzeltme durumu ile ilgili itirazlarınızı 18 Temmuz 2016 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Yüksekokulumuz Müdürlüğüne gerçekleştirebilirsiniz…. Söz konusu itiraz tarihi derece ve puanlarınıza itiraz için son tarihtir. Bu tarihten sonra yapacağınız itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır….

Puanların hesaplanması, Sınav sonuçlarının ilan edilmesi gibi tüm süreçlerinizi Yüksekokulumuz resmi web sitesi olan https://besyo.cbu.edu.tr/ adresinden ve şifreniz ile giriş yaptığınız Özel Yetenek Sınavı giriş sayfasından takip etmeniz gerekmektedir. Tüm adaylarımıza duyurulur…

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA SİTEMIZDE VE SAYFAMIZDA YAYIMLAYACAĞIZ.

PUAN VE DERECENİZE KONTROL ETMEK İÇİN BURAYA

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu